⚽ AL 21/22 E Grubu M:4 | Galatasaray 1-1 Lokomotiv Moskova | MS | 4 Kasım

Şu oyundan sonra takımı itin götüne sokanlar var aklım almıyor ya. Yok efendim bu transferleri kim yapmış Hep söylüyorum yine söyleyeceğim

Hani sabrediyordunuz ne oldu.. Lan canavar gibi oynadı takım barışı keremi halil alex nellso morutan 22-23 yaşında yaw azcık vicdanınız olsun.

Kaleyi bulan şut sadece 1 sen bana Halil diyorsun, ben Halil bu takımın forveti değil diyorum, Kanada koyarsin ama ilerde tek koyarsan maçı alma şansın 0 özellikle evde..
Sag kanat sol kanat bilmem Halil olmayunca rakibi baski altina alamiyorsun.Attigin ilk golde Halil var.Pozisyonlari harciyor.Ama o topu oralarda tutmak pozisyona girmek istiyorsan Halil sahada olacak..

Heyecanlı güzel maçtı
Hakem berbattı
Kazık yutmuş tavrıyla leş ötesi idi
Oyuncularımız da gayet iyiydi

Teknik ekip yemeyiz üzerine düşünmüş sürekli ,marsilya dep değildi bu

MM baştan beri dediğim gibi ,bizim ayarımızda yada bizim futbolumuza uygun biri değil .

Diagne erken girmeliydi

Art niyetli yorumlar var

Takim cok iyi oynadi liderligimiz devam ediyor,genc oyunculardan kurulu kadromuz sonuna kadar mücadele ettiler

Hala bok atma pesindesiniz inanilir gibi degil
Takıma eleştiri yapan izlemiyordur yada kuştur eleştirilerin odak noktası fatih hoca puanların kaybedilme sebebi fatih hoca çünkü bizzat kendisinin yaptığı yapamadığı bariz şeyler yüzünden gol yiyoruz yada puan bırakıyoruz maalesef

Bu maçta hocanın hatası yoktu yada tek hatası Mostafa değil Diagne girmeliydi. Maç başında burada Mohamed oynatılmadığı için laf eden vardı. İhtiyacımız çok net Gedson, kaliteli Halil'in daha gol vuruşu olanı ve bir tane sol bek. Bu maç kazanmayı hak etmiştik.

Takım gayet iyiydi gol konusundaki sıkıntımız devam ediyor bunu çözmemiz yeterli olacak mostafa mostafa diye tutturmaya gerek yok artık bize fayda vermez kafası bordoeuxda kalmış sanki gol kaçırıyor gülüyor umursamıyor halil de tek forvet olmuyor ocakta 6 numaranın yanında golcü şart oğlu şart bu gruptan çıkarız ligde de ts ile yarışa gireriz şampiyonlukta olumsuz yorum yapanlar abartıyor ya da başka takımlı gayet iyi yoldayız

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baris Alper maalesef Feghouli'yi bile aratti. Cok kotu top suruyor.

Mohamed ise talibi varsa anlasilip, bonservisi alinip direkt o takima yollanmali devre arasi. Macin icine etti gene. Ligde cok kritik derbide en kritik anda macin icine etti, simdi de galip gelsek neredeyse ust turu garantileyecegimiz Moskova macinda boktan fundamentali ile macin icine etti.

Ikinci olan şampiyonlar liginden gelen takım ile eleme oynayacak bildiğim kadarıyla.
Yapacak bisey yok.Gruotan cikalim oynariz ama yeneriz ama yeniliriz Gruptan bi cikalimda sonrasini dusunuruz.Averaj takimi oluruz diyen adamlar 2. Beğenmiyor en cokta ona tavim ben arkadaş.

Net santraforumuz bellide ama ikide bir taktik dehasindan kesik yiyor

Üstelik tecrübeli de, şu ara istekli ve formda da sayılır
Adam girdiğinde anında belli etti zaten, topu rakip kaleye yıkmamız gerekiyordu ve hemen etkili yerde faul aldı

Diğerleri orda paslaşmaya çalışıp gevelerken kaptırıyor genelde

Bu arada yanliş görmediysem yedlini adami tamamen birakip gitmesi yüzünden yedik golü.

yahu biz aslanlar gibi oynayip fransada 1P almadikmi? lazioyu evimizde eli bos göndermedikmi? neyin kafasi bu türkiyede okadar garantimi marsilyanin yenecegi?
biz türkiyede fransa milli takimini yendik!! grupdan ya 1. yada 2. kesin cikacagimiza inaniyorum!!!

Şansımız varsa marsilya lazio gene berabere biter.o zaman galip gelmiş gibi olurum.göreyim moskovayı sahasında lazioya çelme takacakmı .bugün marsilya lazio beraberliği lokoyuda potaya sokacaktır.gerçi birinden birinin kazanması durumundada öyle olacak.buyüzden loko mutlaka sahasında lazioya çelme takmalı.bizde kazanabilirsek gene liderlik şansımız çok fazla olur ALLAHIN izniyle

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt