⚽ AL 21/22 E Grubu M:4 | Galatasaray 1-1 Lokomotiv Moskova | MS | 4 Kasım

Takımda ışık var gerçekten ancak bunu baltalıyor hoca. Diğer Türk takımları çok kötü olduğu için idare ediyoruz ancak gerçekten Fatih hoca, ya kendine gelmeli yada bir çıkış yolu bulmalı takım adına..

12 şutun 1i kaleyi bulmuş o da gol :d
Bir de şut çekmediklerimiz vardı ki komedi gibi Halil ceza sahası içinde vursa köşeye gol. Mohamed desen 2'ye 1 gidiyorsun ne adamın dibine girmesini bekliyorsun orada verse Halil'e yine gol belki Halil kendisine boş kaleye attıracak şaka gibiydi resmen bize forvet gerçekten lazım Halil'in gol vuruşu da az çok olanı lazım.

Şu mücadeleye, şu kaçan gollere yazık oldu. Çok üzüldüm şu maçta giden 2 puana. 6 pasın içinde de paslaşmayalım artık, lütfen. :(

Ayrıca şu maçı uzatmalar dahil tamamını izledikten sonra oynanan futbol rezaletti, futbolcular berbattı demek emeğe saygısızlık olur. Takım mücadele etti, temaslı oyunda yeri geldi üstünlük kurdu, yeri geldi tek toplarla çok hızlı bir şekilde rakip kaleye de gitti. Ve bu takım ciddi anlamda genç, yeni bir takım. Sezon başından beri bariz gözüken gelişimi göremiyorsanız bilmiyorum ama bu takım, bu oyuncu grubu bana umut veriyor. Bir iki takviye ile gelecek sezonları domine edebilecek potansiyele sahip bir kadro var elimizde. Değerini bilin.

Abi Kerem dağlara taşlara vuruyor, Halil dağlara taşlara vuruyor, Mostofa penaltıyı bile abanarak kullanıyor, Diagne'nin sağı solu belli olmuyor.

Şu saydıklarımın hiç bitatnesi bir Gomis etmez forvet olarak. Bir tek Feghouli var iyi şut çeken, o da götünü kaldıramıyor.

Halil ve kerem için tek uyarı ayakta çok fazla top tutmaları olur
Halil golcü değil ama onun sayesinde topu ileride tutuyoruz yani birsekilde halılı oynatmamiz lazim

Bu maçta hocanın hatası yoktu yada tek hatası Mostafa değil Diagne girmeliydi. Maç başında burada Mohamed oynatılmadığı için laf eden vardı. İhtiyacımız çok net Gedson, kaliteli Halil'in daha gol vuruşu olanı ve bir tane sol bek. Bu maç kazanmayı hak etmiştik.
Takım 55'ten sonra uyudu. Oyuna geç müdahale etti, sonra da gol geldi.

Lazio son maç deplasmanda içimizden geçer. Marsilya’dan evimizde puan aldık aldık alamadık 8 puanla konferansa gideriz.
inanin konferanz bizim icin daha hayirli olur. orda cok daha kolay rakipler var ve parasi da hemen hemen ayni. orda iyi puan toplariz. cünkü son 5 yil fazla puanimiz yok.

Valla açıkçası son yıllardaki en iyi oyunlarımızdan birini oynadık ve eksiklerimiz net bir şekilde ortaya çıktı katılırsınız katılmazsınız öncelikle bir kaleci ,orta sahayı ayakta tutacak bir lider ve gomis gibi.bir forvetle bu takım kolay kolay yenilmez

Bence gereksiz bi tepki ve olumsuzluk var.Mohammed'e de takıma da.Hala lider çıkmamamız için hiçbir sebep yok.İyi sayılabilecek bir oyun oynadık, harika mücadele ettik.gol kaçar,hatalı pas olur.İşte genç takıma tahammül tam burada başlıyor.Heyecan yapacaklar,ön plana çıkmak isteyecekler ve bu arzu hataya ya da beceriksizliğe sebep olacak illaki. Kendi adıma mutlu eden,heyecanlandıran bir maç oldu, hocayı ve takımı tebrik ediyorum.

Geri
Üst Alt