⚽ AL 21/22 E Grubu M:4 | Galatasaray 1-1 Lokomotiv Moskova | MS | 4 Kasım

Rakip kaliteli değil yoksa bu top kayıpları başımıza iş açar çıkarken.Genel olarak beğendim ama takımı.

Van Aanholt-Morutan-Feghouli verimsizler.Muslera hata yapmaya basladi yine top sokarken.Onun disinda takım iyi mucadele ediyo ama cok eksigimiz var.Kanatlari hic sokamiyoruz oyuna.Cizgiye kadar inebilen kanat eksikligimizi mutlaka gidermeliyiz devre arasinda transferle.Orta sahaya da takviye yapmak lazim.Yaraticilik konusunda ve rakibi bozma konusunda eksiklerimiz var.Cok adamla onde pres yapmak kanatlari bos birakarak net pozisyon verme tehlikesi yaratiyo.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız kontraya çıkarken bazı setleri çok beğendim. PVA'nın ofsayt verilen(aslında olmayan), Kerem'in çektiği şut öncesi pozisyonda Cica'nın veremediği pasta, birkaç tane daha vardı. Bu takım oturunca çok iyi şeyler vaat ediyor. PVA'yı da savunmada aksasa da fena bulmadım.

yanliz avrupa ligi ve sampiyonlar ligi arasinda cok büyük farklar var. oyun kalitesi cok daha düsük avrupa liginde..kendimizi kandirmayalim..

halil ve kerem cok fazla top eziyorlar hocanın uyarması şart messi degilsen o topu okadar tutamazsın

Geri
Üst Alt