⚽ AL 21/22 E Grubu M:4 | Galatasaray 1-1 Lokomotiv Moskova | MS | 4 Kasım

Yalnız kontraya çıkarken bazı setleri çok beğendim. PVA'nın ofsayt verilen(aslında olmayan), Kerem'in çektiği şut öncesi pozisyonda Cica'nın veremediği pasta, birkaç tane daha vardı. Bu takım oturunca çok iyi şeyler vaat ediyor. PVA'yı da savunmada aksasa da fena bulmadım.

İşte gerçek bir futbol izleyicisi 👏

Yapmaya çalıştığımız atakları doğru tercih ile tamamlasak daha erken bulurduk golü

Isim yapmış futbolcunun ölüsü bile yetiyor 2 haftadir. Boşu bosuna demiyz her mevkide en az 1 tane kasarlanmis tecrübeli futbolcu olmali diye

Maçın başından beri Halil çıksın diye ağlıyorum, gol öncesinde müthiş bir şekilde ayakta kalıp topu taşımasa gol gelmezdi.
Gerçekten hocanın vardır bir bildiği 😅

ön hat öyle komple
moskow arkada acık vermedi çok ama 2.yarı gol arayacakları için daha fazla alan bırakacaklar. hoca morutanı erkenden kenara almaz umarım
Şimdi o Jedvaj Nenakov filan açık alanda bizimkileri yakalamaya çalışacaklar, ilk yarıda güzel kapandılar çünkü bu Maradishvili Beka Beka filan tamamen buna uğraştı her türlü sertlik ve mücadeleyle devam ettiler

Ama hakem çok idare etti onları eğer uyarana kadar 2 tane sarı kart çıkartmış olsayı bunları yapamazdı Lokomotiv 'li oyuncular

Bir de haydi şimdi de yerde yatsın bakalım Moskova 'lı futbolcular da izleyelim

Geri
Üst Alt