Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 40.375
- 17.847
- 1.973
1 net faul (Morutan'a) ve 1 net el es gecildiHakem 2 net sarıyı es geçti. Özellikle golden önceki sarıyı nasıl vermez akıl alır gibi değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 net faul (Morutan'a) ve 1 net el es gecildiHakem 2 net sarıyı es geçti. Özellikle golden önceki sarıyı nasıl vermez akıl alır gibi değil.
Ben de onu düşünmüştüm. Yedlin kadar oynar bence.
malın teki mac oynanıyor gitmis rakip td ile sohbet ediyor utanmasa masa atacaktı kenaraherifin teki marcaoy top gittikten 20 sn sonra indirdi ona vermedi
mala benziyor ztn hakem
Bassana basabilir miyim
halilgolde sagdan topu ileri tasiyan kimdi goremedim tabletten
SM-A325F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne konuda?
Kafa dinledim yav foruma arada sırada baktım aslında giriş yapmadan. Sen ne yaptın, nasıl gidiyor ? 1 kere korona olmuştun, bir daha oldun mu ?Kardeşim nerelerdesin sen allasen?
Her maç başı aynı mevzuStad bos diyen kör nerde?
Gol yemeyenNe konuda?
Gol yemeyen galibaNe konuda?
Morutan merkezehalil başından beri iyi oynuyodu sanırım mıhlı oyunculardan biri olacak malesef.kanada atmak lazim
1 net faul (Morutan'a) ve 1 net el es gecildi
Öyle ya da böyle şu oynadığımız takım Rusya liginin Zenit'ten sonra 2.'si. Çok büyük haksızlık ediyorsun takıma.yanliz avrupa ligi ve sampiyonlar ligi arasinda cok büyük farklar var. oyun kalitesi cok daha düsük avrupa liginde..kendimizi kandirmayalim..