Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.106
- 5.493
- 503
Feghouli kel mel ağır mağır memeli götlü falan ama bu takımdaki en teknik, en klas oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 numara için konuşuyorum.Halil mi?
AL’de gol yemeyen tek kulübüz an itibariyle
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Gol yemeyen
Tamam tesekkurler. Umarim maci gol yemeden bitiririz.Gol yemeyen galiba
öyle ama lazio marsilya küçümsenecek takım değilyanliz avrupa ligi ve sampiyonlar ligi arasinda cok büyük farklar var. oyun kalitesi cok daha düsük avrupa liginde..kendimizi kandirmayalim..
Morutan merkeze
Kantlar halil/kerem
Diagne yada mm de uca
![]()
yaz renkdas, sorun degil.
Haklısın, gaza gelmeye gerek yok ama Terim'in de bu genç ve yeni kurulan takımın da form tutması için daha iyi fırsat olmazdı.yanliz avrupa ligi ve sampiyonlar ligi arasinda cok büyük farklar var. oyun kalitesi cok daha düsük avrupa liginde..kendimizi kandirmayalim..
O kadar eleetiren yok gibi sanki. Bence cok iyi oynuyor ama sanki partneri olsa daha iyi de soyle oturakli bir forvet lazim.halil başından beri iyi oynuyodu sanırım mıhlı oyunculardan biri olacak malesef.
HŞ yok ki kimi koycaz başkaHanzolara benden pass!!!!
Bu ve bunun gibi süngerlere,benim para verme ihtimalim sıfır değil, ekside!..acura para vermemeni kutlarım
Bu sene çok yüksek bir beklentim yok ama önümüzdeki sene doğru bir kaç hamle ile saha dışı herhangi bir terslik yaşanmazsa 3-4 sene lige ambargo koymamak için bir sebep görmüyorum desem katılır mısın ?kadro avrupada kafa tutacak seviyede
üstüne
ocakta 2 takviye
yazın babel fegul falconun parasından kurtulunca 2 tane daha diyelim
yakında çıkarıp sallayacağız görünen o ki
Bu sene çok yüksek bir beklentim yok ama önümüzdeki sene doğru bir kaç hamle ile saha dışı herhangi bir terslik yaşanmazsa 3-4 sene lige ambargo koymamak için bir sebep görmüyorum desem katılır mısın ?
Yok kardeşim çok şükür bir daha olmadım. Olduysam da ben fark etmedim. Tatava yapmadık, 2 doz biontech aşımızı da vurdurduk hamdolsun. Büyük bir bezmişlik ile bir an önce pandeminin son bulmasını bekliyorum kardeşim.Kafa dinledim yav foruma arada sırada baktım aslında giriş yapmadan. Sen ne yaptın, nasıl gidiyor ? 1 kere korona olmuştun, bir daha oldun mu ?