⚽ AL 21/22 E Grubu M:4 | Galatasaray 1-1 Lokomotiv Moskova | MS | 4 Kasım

Feghouli kel mel ağır mağır memeli götlü falan ama bu takımdaki en teknik, en klas oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

FDXrw7GWEAQOJ_z

yanliz avrupa ligi ve sampiyonlar ligi arasinda cok büyük farklar var. oyun kalitesi cok daha düsük avrupa liginde..kendimizi kandirmayalim..
öyle ama lazio marsilya küçümsenecek takım değil

sporting kendi liginde 10 maçta 15 gol atmış takım ama bjkyi elek ettiler.

lazio 11 maçta 22 gol atmış marsilya 12 maçta 20 gol.

Acikcası Avrupada hücum oynarsak hüsran yaşayacağımızı düşünüyorum, lokomotif kaliteli bi takım olsa cezayı kesmişti, evimizdeki marsilya maçında kapanmalıyız ilk 3 maç gibi. Onun dışında takımda hırs istek güzel ve bir kaç hücum aksiyonumuz çok iyiydi tek paslarla hızlı set hücumu oynadık

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yanliz avrupa ligi ve sampiyonlar ligi arasinda cok büyük farklar var. oyun kalitesi cok daha düsük avrupa liginde..kendimizi kandirmayalim..
Haklısın, gaza gelmeye gerek yok ama Terim'in de bu genç ve yeni kurulan takımın da form tutması için daha iyi fırsat olmazdı.

Fegouli yerini garantiledi gibi, 5 maclik kredisi oldu. Sözlesme uzatirlarsa sasirmam.

diagne ve momo girmesin oynamayın ayarlarla

kadro avrupada kafa tutacak seviyede
üstüne
ocakta 2 takviye
yazın babel fegul falconun parasından kurtulunca 2 tane daha diyelim
yakında çıkarıp sallayacağız görünen o ki
Bu sene çok yüksek bir beklentim yok ama önümüzdeki sene doğru bir kaç hamle ile saha dışı herhangi bir terslik yaşanmazsa 3-4 sene lige ambargo koymamak için bir sebep görmüyorum desem katılır mısın ?

Seyircininde ayarı kaçmış. Herkes birbirine bakıyo ne söylesek diye. Şu kapıları açında işi bilenler içeri girsin.

Kafa dinledim yav foruma arada sırada baktım aslında giriş yapmadan. Sen ne yaptın, nasıl gidiyor ? 1 kere korona olmuştun, bir daha oldun mu ?
Yok kardeşim çok şükür bir daha olmadım. Olduysam da ben fark etmedim. Tatava yapmadık, 2 doz biontech aşımızı da vurdurduk hamdolsun. Büyük bir bezmişlik ile bir an önce pandeminin son bulmasını bekliyorum kardeşim.

Geri
Üst Alt