⚽ AL 21/22 E Grubu M:4 | Galatasaray 1-1 Lokomotiv Moskova | MS | 4 Kasım

yok rtaş ne alakası var 2-3 dkda yedik golü. ztn cümbür cemat defansteyken yedik

Tamam işte anında savunmada rahatlık oluştu ,skor üstünlüğü rehavetine girildi ,bahsettiğim şey için terimin elini ard arda iki defa öne sallaması yeterli .gidin hücuma diye iki el sallasa öne doğru oyuncu onu hedefler katı defansı boşlar ve ilk pozisyonda yersin çok rahatlıkta.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok eksikleri varmış covid yüzünden, diğer türlü olsa biraz çekinirdim ama bu halde kazanıp grup 1.ligini alırız . Yine de kaybedecek bir şeyi olmayan bir takım olduklarını da akıldan çıkarmamalı. Geride kalan 3 maçtaki gibi oynarsak yeniliriz, bu maç bizim oynayıp kazanacağımız türden.

Rakibin olumsuz halleri bazen seni mağlup eder,dikkat eksikliği daha rahat davranmana tedbirde gevşekliğe iter.

Benim bu maç için hep vurguladığım şey takılırsak rakip değil kendi tekerimize biz çomak sokarız.bu öyle bi maç.kendin ettin kendin buldun maçı.İNŞALLAH o durumu yaşamayız

ne yapıp edip bu maçı almalıyız. artık avrupa'da biraz derli toplu takıma 3-4 gol atmak hayal.

yine dengeli bir oyunla 1-0 kazanalım yeter. bu kadar genç oyuncunun bir araya geldiği ilk sezonda avrupa liginde son 16 yapması umut verici.

ayrıca avrupada yapacağın bir çeyrek final en güzel vitrin. bizim ligde şampiyonluk kıstas felan değil.

bu ligde 30 gol atan diagneye teklif gelmedi..

birçok oyuncumuz başta nelsson ve berkan olmak üzere, buralarda çok daha iyi performans gösteriyor.

Sanirim biz ve Marsilya yenerse daha iyi olur.
Moskova'nin covidleri kesinlesti mi?

Rakibin olumsuz halleri bazen seni mağlup eder,dikkat eksikliği daha rahat davranmana tedbirde gevşekliğe iter.

Benim bu maç için hep vurguladığım şey takılırsak rakip değil kendi tekerimize biz çomak sokarız.bu öyle bi maç.kendin ettin kendin buldun maçı.İNŞALLAH o durumu yaşamayız

Avrupa maci oldugu icin rehavet olmaz diye umut ediyorum.

17 puanla baslamisiz ve simdiye kadar 5 puan almisiz = 22 puan
1 g 1 b ile grup 1. olursak 5 + 1 + 0.5 = 6.5 puan daha alacagiz = 28.5 puan
Son 16'dan sonra puanlama nasil olacak bilmiyorum.
Iyi haber seneye 0 olan donem bitiyor ve son 16'da 2 yenilgi alsak da 2022 - 2023 senesine 28.5 puan ile baslayacagiz

Yuh bjk 2021 - 2022 senesine 49 puan ile baslamis. Bu sene 4 puan kesin = 53 yapar ama seneye - 20 ile 33 puanla baslayacaklar.
Yani sampiyon olsak da 4. torbaya mahkumuz.

17 puanla baslamisiz ve simdiye kadar 5 puan almisiz = 22 puan
1 g 1 b ile grup 1. olursak 5 + 1 + 0.5 = 6.5 puan daha alacagiz = 28.5 puan
Son 16'dan sonra puanlama nasil olacak bilmiyorum.
Iyi haber seneye 0 olan donem bitiyor ve son 16'da 2 yenilgi alsak da 2022 - 2023 senesine 28.5 puan ile baslayacagiz
Ceyrek ve yari final maclari kac puan? @Hidayet Sarıdağ

Bayern bile sampiyon oldugu sene 36 puan almis. Hatta Liverpool sampiyon oldugu sene 29 veya 30 puan almislar.

Bonuslar 1 puan da 2 ve 3 puanlar ne? Galibiyet 3, beraberlik 2 puan mi?

son 16 extra puan yok
ceyrek final ve sonrasi her gecen tur 1 puan arti kazandigin puanlar mesela. son 16da 1 galibyet 1 beraberlik 3 puan

ceyrek final galibiyet bir beraberlik 3 arti bir puan 1.

ceyrek finale kalirsak 2G 2 Beraberlik alirsak

oradan toplam 6+1 puan bonus aliriz

son 16 extra puan yok
ceyrek final ve sonrasi her gecen tur 1 puan arti kazandigin puanlar mesela. son 16da 1 galibyet 1 beraberlik 3 puan

ceyrek final galibiyet bir beraberlik 3 arti bir puan 1.

ceyrek finale kalirsak 2G 2 Beraberlik alirsak

oradan toplam 6+1 puan bonus aliriz
Biz direk son 16 yapacagiz yani ceyrek final icin sadece 2 mac yapacagiz ( grup 1.cisi olursak)

Biz direk son 16 yapacagiz yani ceyrek final icin sadece 2 mac yapacagiz ( grup 1.cisi olursak)
evet dogru son 16 bonus yok ondan sonra her tur icin 1 puan bonus

galibiyet cok önemli 2 galibiyet alirsak 4 puan cok güzel olur

Geri
Üst Alt