⚽ AL 21/22 E Grubu M:4 | Galatasaray 1-1 Lokomotiv Moskova | MS | 4 Kasım

Adamların teknik kadroda Covid çıkmış. Almayalım bunları içeri. Başa bela olacaklar. Smolov'un son testi negatif bu arada. Karantina yoksa getirirler.

Edit: Gisdol bu arada isim.

Defanslarinda covid var mi?
Tiknzyan ve Pablo'da 39 derece ateş varmış. İlk testleri pozitif. Adamlar testleri negatif çıkana kadar test yapıyorlar. Haberlerde tartışılır test yazıyor. Karantina uygulaması var mı anlamadım. Smolov'un olmaması lazım normalde ama son testi negatif, gelecek herhalde. Diğerleri nasıl olur bilmiyorum.

Bunlarda kaç kovid var anlamadım ben. Uefa duruma mudahil olup maçı hükmen versin bize

Eger bu mactan sonra bizde covid cikarsa direk sikayet edelim bunlari

covid falan yok haberde 2. covid testleri negatif cikti yazdilar

Elena Bolotova Match TV'ye verdiği demeçte , Fyodor Smolov'un koronavirüs için tekrar testinin negatif çıktığını ve Galatasaray'a karşı oynayabileceğini söyledi.

Elena Bolotova Match TV'ye verdiği demeçte , Fyodor Smolov'un koronavirüs için tekrar testinin negatif çıktığını ve Galatasaray'a karşı oynayabileceğini söyledi.

Ben açıkçası oynamasını isterim.lokoya zarar olacak.bu gribe benzemez ,çok bitkin olacaktır ve ekstra bi değişiklik haklarını çöp edecekler.sanmıyorum hocaları 11 de başlasın.belki son 15-20 dkk da skora göre oynatır.dediğim gibi adam korona olmuşssa ve kısa süre sonra bizim maça çıkacaksa ekmeğimize yağ sürüyorlar şahsi fikrim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt