Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hidayet var dedi. 4 puan 1.lik, 1 puan da son 16 icin.1. olursak son 16 kaliyoruz. orda bonus yok bir tur yani ceyrek finala cikarsak 1 puan bonus
Adamların teknik kadroda Covid çıkmış. Almayalım bunları içeri. Başa bela olacaklar. Smolov'un son testi negatif bu arada. Karantina yoksa getirirler.
Edit: Gisdol bu arada isim.
Tiknzyan ve Pablo'da 39 derece ateş varmış. İlk testleri pozitif. Adamlar testleri negatif çıkana kadar test yapıyorlar. Haberlerde tartışılır test yazıyor. Karantina uygulaması var mı anlamadım. Smolov'un olmaması lazım normalde ama son testi negatif, gelecek herhalde. Diğerleri nasıl olur bilmiyorum.Defanslarinda covid var mi?
Milli mac arasi avantaj olur. Tabi Gumruk macina kadar yakalanirsak gumlerizbaşımıza bela olucak bu herifler
bu maci kazanirsak lider cikariz benceZaten bu maçı alamazsan 3.olursun bizim amaç bunu alıp marsilyanın lazioyu yenmesini bekleyip marsilyadan 1 puan alıp işi bitirmek
hidayet yanlis bilgi vermis, hic bir yerde bunu görmedim.Hidayet var dedi. 4 puan 1.lik, 1 puan da son 16 icin.
Marsilya da lazyoyu yenmeli bizim maç kadar önemlibu maci kazanirsak lider cikariz bence
Adamların teknik kadroda Covid çıkmış. Almayalım bunları içeri. Başa bela olacaklar. Smolov'un son testi negatif bu arada. Karantina yoksa getirirler.
Edit: Gisdol bu arada isim.
Elena Bolotova Match TV'ye verdiği demeçte , Fyodor Smolov'un koronavirüs için tekrar testinin negatif çıktığını ve Galatasaray'a karşı oynayabileceğini söyledi.
Elena Bolotova Match TV'ye verdiği demeçte , Fyodor Smolov'un koronavirüs için tekrar testinin negatif çıktığını ve Galatasaray'a karşı oynayabileceğini söyledi.
Tüh o salak td olmasaydi