Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.524
- 106.142
- 4.738
marsilya yense bizim icin daha iyi aslindaEn azindan böyle bir yenilgi hakkimiz oluyor + 1 puan yetiyor
marsilya 6
lazio 4 olur
biz 10
marsilyadan 1 puan alsak gruptan 1.cikariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marsilya yense bizim icin daha iyi aslindaEn azindan böyle bir yenilgi hakkimiz oluyor + 1 puan yetiyor
daha mantikli hatta. biz hele bi lokoyu yenelim önce.marsilya yense bizim icin daha iyi aslinda
marsilya 6
lazio 4 olur
biz 10
marsilyadan 1 puan alsak gruptan 1.cikariz
aynendaha mantikli hatta. biz hele bi lokoyu yenelim önce.
1. olmak o kadar önemli ki, bir tur atliyorsun resmen
Hocamız kazanan kadroları genelde bozmaz. Geçen bir kere demek ki bazen bozmak lazım gibi bir laf etmişti ancak ben aynı kadro ile çıkar diye düşünüyorum.Bu macta forvet kim olacak acaba? Kerem? Halil? Diagne? Momo? Babel? Sagolsun hocamiz her mac baska birini oynatiyor iyi olan kesiliyor vs
Yok2.olurda cl den gelen rakibe elenirsek eğer
Konferans ligine katılabiliyor muyuz yine?
bok gibi topcuyduOnyekuru müthiş topçuydu
daha mantikli hatta. biz hele bi lokoyu yenelim önce.
1. olmak o kadar önemli ki, bir tur atliyorsun resmen
Evet o iki maçta sıfır puan hiç şaşırtıcı olmaz hele Lazio deplasmanı. O yüzden lokomotifi yenip 10 puanı cebimize koyup kredi oluşturmamız lazım.Bu maçı alalım. Marsilya ve Lazio maçlarında ne yapacagimizi hic kestiremiyorum. Vezir de olabiliriz rezil de. Maalesef oyunumuza bakıyorum ve rezil olma luksumuz gayet var. Bu sebepten disimize gore olan bu rakibi tokatlamak borcumuzdur