⚽ AL 21/22 E Grubu M:4 | Galatasaray 1-1 Lokomotiv Moskova | MS | 4 Kasım

Bu macta forvet kim olacak acaba? Kerem? Halil? Diagne? Momo? Babel? Sagolsun hocamiz her mac baska birini oynatiyor iyi olan kesiliyor vs

Bu macta forvet kim olacak acaba? Kerem? Halil? Diagne? Momo? Babel? Sagolsun hocamiz her mac baska birini oynatiyor iyi olan kesiliyor vs
Hocamız kazanan kadroları genelde bozmaz. Geçen bir kere demek ki bazen bozmak lazım gibi bir laf etmişti ancak ben aynı kadro ile çıkar diye düşünüyorum.

Takımda allrounder forward oyuncularının çokluğu bizim için çok iyi birşey.

Onyekuru müthiş topçuydu ama sol kanattan uzaklaştırınca mala bağlıyordu.

Kerem, Barış, Babel,Halil ve hatta Feg mevki beğenmemezlik yapmıyor

Babel biraz daha içeriyi düşünse daha iyi olur kendi için

2.olurda cl den gelen rakibe elenirsek eğer

Konferans ligine katılabiliyor muyuz yine?
Yok

images

Beklentim copenhag maci gibi
Ilk yaridan skoru alip geceriz
3-1 🤪

Imparatorumuz Sayin Fatih Terim'in önderliginde cikacagimiz meydan muharebesi öncesinde aslanlarimiza simdiden basarilar dilerim.

Yenemeyeceğimiz kesin, hangi Galatasaray takımı üst üste 4 maç yenilmemiştir ki son 10 yıl içinde.

Bu maçı alalım. Marsilya ve Lazio maçlarında ne yapacagimizi hic kestiremiyorum. Vezir de olabiliriz rezil de. Maalesef oyunumuza bakıyorum ve rezil olma luksumuz gayet var. Bu sebepten disimize gore olan bu rakibi tokatlamak borcumuzdur

daha mantikli hatta. biz hele bi lokoyu yenelim önce.
1. olmak o kadar önemli ki, bir tur atliyorsun resmen

evet yanlış hatırlamıyorsam maç kazanıp atlamış gibi ülke puanı veriyorlar üstüne. Tam aradığımız şey.
Bu maçı alalım. Marsilya ve Lazio maçlarında ne yapacagimizi hic kestiremiyorum. Vezir de olabiliriz rezil de. Maalesef oyunumuza bakıyorum ve rezil olma luksumuz gayet var. Bu sebepten disimize gore olan bu rakibi tokatlamak borcumuzdur
Evet o iki maçta sıfır puan hiç şaşırtıcı olmaz hele Lazio deplasmanı. O yüzden lokomotifi yenip 10 puanı cebimize koyup kredi oluşturmamız lazım.

SON DAKİKA - Galatasaray, Lokomotiv Moskova maçını yüzde yüz kapasite ile oynamak için TFF'ye başvuru yaptı.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt