Hocam bildiğim kadarıyla devamlı açıktı oranın otoparkı.. bir sorun olacağını sanmıyorum.Teşekkür ederim.
Vadistanbul otoparkı kaça kadar açık? Maç 23.00 gibi bitecek.
IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam bildiğim kadarıyla devamlı açıktı oranın otoparkı.. bir sorun olacağını sanmıyorum.Teşekkür ederim.
Vadistanbul otoparkı kaça kadar açık? Maç 23.00 gibi bitecek.
Bilemiyorum paylaşımlar hep bu yönde bu da sabah 9 daki ekran görüntüsü sol altta %100 kapasite üzerinden hesaplanmışbu rakamlar gerçek gibi gözükmüyor.
%50 kapasite için geçerli olabilir.
Ceza alirmiyiz EmrahYaratıcı
Almazsak taa. Kalkmışın dini imanı olmaz. Rezan Bey'e güveniyorum.Ceza alirmiyiz Emrah
Şahsi yorumun nedir?
lazio moskova uzun ozetini izledim gecen. lazio deplasmanina 0 puan yazalim biz. evde manyak top oynuyorlarMarsilya almali. Icerde Marsilya'dan puan almak, disarda Lazio'dan puan almaktan daha kolay kagit ustunde. Sonra Lazio galibiyeti. En son beraberlik
Mantıklı görünüyor. İnş bu gidişin sonu 3.lük olmasın daMarsilya almali. Icerde Marsilya'dan puan almak, disarda Lazio'dan puan almaktan daha kolay kagit ustunde. Sonra Lazio galibiyeti. En son beraberlik