⚽ AL 21/22 E Grubu M:4 | Galatasaray 1-1 Lokomotiv Moskova | MS | 4 Kasım

Fegouli işi aklıma yatmıyor. Moskova dinamik takım sağ kanat elek olabilir. Hoca anlaşılan ilk maçın tersine ilk yarı seyirci desteğiyle de işi bitirip 2. yarı skora yatmak istiyor.
Hayır. Rakip için 3 puan şart. Saldırmak zorundalar ve arkada boşluk verecekler. Cica ve Feg ile Kerem-Halil-Morutan'ı pozisyona sokmaya çalışacağız. Bu tehditi 1-2 kere yapsak geri çekilecekler belki de... Doğal olarak maçı kitleyeceğiz.

Galatasaray'da, Lokomotiv Moskova maçı için satılan bilet sayısı 47.000'i geçti.

Hadi be su maci mucize sekilde alalim be….

Gs 10
Lazio 5
Marseille 4
Loko 1

Gs 10
Lazio 7
Marseille 3
Loko 1

Gs 10
Marseille 6
Lazio 4
Loko 1

Keske biz ve marseille kazansak. 1 puan liderlige yetiyor… garanti istiyorsak lazio alsin ilk iki garanti…

Hayati önem tasiyan bir mac loko. Kazanamiyorsak berabere kalalim bari..

Stress basti iyice. Mutlaka 1. olmaliyiz.
UCL'den Dorrmund, Sporting, Atalanta, Villareal, Porto, A.Madrid, Benfica, Barcelona filan gelecek. Direk son 16 yapmaliyiz

Yanlız bi yandanda iyidir bu rakiplerin gelmesi,harbi cl ayarı olur tamamiyle elemeler.ordan bi çeyrek dahi yapsak ciddi anlamda katkısı olur her anlamda gsmiz için.tabii ocak ayı transfer döneminde gerçek anlamda takıma seviye atlatacak iki üç adam getirilirse hayal sayılmaz yani.yeterki şu grubu 1. bitirelim en güzel şekilde.boeyde İNŞALLAH ozaman sapa sağlam olur .

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aspor da Serhan Türk 25 bin civarı biletin satıldığını ve satışta olan çok bilet olduğunu söyledi.

Bu maç son düdük çaldığındaki skora kadar tek bi ihtimal var ve o ihtimal teknik ekipten oyunculara taraftarlara kadar gs nin kazanması üzerine tümüyle konsantre olunmalı.
Önceki maçların hepsinde matematik yaptık ama bu maçın matematiği yoktur galibiyet galibiyet galibiyettir .matematik kısmı son düdük çaldığında yapılmalı düşüncesindeyim.İNŞALLAH en güzel şekilde galibiyet alırız.

Ali Naci Küçük: "Şu ana kadar satılan bilet sayısı neredeyse 47.000'e ulaşmış durumda. Satışa açık sadece 3.500 bilet kalmış durumda."

[Radyo Gol]

Kısmetse Akşam stad patlayacak atmosferden demek ki .daha bunun marsilyası var ,asıl mesele o zaman kısmetse.tribün atmosfer nasıl olur bacaklar nasıl titretilir kısmetse gösterecek taraftar

full kapasite için daha erken basvurulup, stadin tamamını açmamızı da taraftara erken söylemek gerekiyordu. şehir dışından gelenler var maçlara son 1 günde kimse program yapıp gelemez. fb maçı için geleceğim mesela ben eğer 1 hafta önce söylense loko maçını da düşünebilirdik.

Galatasaray'da, Lokomotiv Moskova maçı için satılan bilet sayısı 47.000'i geçti.

Hadi be su maci mucize sekilde alalim be….

Gs 10
Lazio 5
Marseille 4
Loko 1

Gs 10
Lazio 7
Marseille 3
Loko 1

Gs 10
Marseille 6
Lazio 4
Loko 1

Keske biz ve marseille kazansak. 1 puan liderlige yetiyor… garanti istiyorsak lazio alsin ilk iki garanti…

Hayati önem tasiyan bir mac loko. Kazanamiyorsak berabere kalalim bari..
Tabii ki de ilk 2 sırayı daha 4. maçın sonunda garanti altına almak güzel olurdu, ama 2. oluğumuz durumda Şampiyonlar Liginden gelen rakiplerle eşleşmek pek iyi olmaz bizde bu kura şansı varken Atletico 'yu Barcelona 'yı filan çekeriz 😄

Tabii işin şakası bir yana önce Lokomotiv maçını kazanalım da yeter ki sonra Marsilya kazansa da Lazio kazansa da bizim için sorun olmaz

full kapasite için daha erken basvurulup, stadin tamamını açmamızı da taraftara erken söylemek gerekiyordu. şehir dışından gelenler var maçlara son 1 günde kimse program yapıp gelemez. fb maçı için geleceğim mesela ben eğer 1 hafta önce söylense loko maçını da düşünebilirdik.
Bence Burak Elmas yönetimi taraftarın maçlara olan ilgisizliğini kırmak, taraftarı sahaya çekmek için iyi işler yapıyor, bilet fiyatlarından şikayet edildi ucuz biletler satılmaya başlandı, Beşiktaş maçı öncesi taraftara açık antrenman yapıldı sonra böylesine önemli bir maçta TFF 'ye rest çekip full kapasite oynanma kararı alındı

Artık taraftarın da takıma ve stada olan ilgisinin artması gerekiyor, yine de taraftarı suçlayamam futbol eskisi gibi değil artık güzel bir oyun izlemek istiyor taraftar tutup içi geçmiş oyuncuları izlemek için stada gitmek istemiyorlar onu da anlıyorum

Bence Burak Elmas yönetimi taraftarın maçlara olan ilgisizliğini kırmak, taraftarı sahaya çekmek için iyi işler yapıyor, bilet fiyatlarından şikayet edildi ucuz biletler satılmaya başlandı, Beşiktaş maçı öncesi taraftara açık antrenman yapıldı sonra böylesine önemli bir maçta TFF 'ye rest çekip full kapasite oynanma kararı alındı

Artık taraftarın da takıma ve stada olan ilgisinin artması gerekiyor, yine de taraftarı suçlayamam futbol eskisi gibi değil artık güzel bir oyun izlemek istiyor taraftar tutup içi geçmiş oyuncuları izlemek için stada gitmek istemiyorlar onu da anlıyorum
konya macına gitmiştim günübirlik, vala 90dk bittikten sonra içim daraldı ne yalan söliyim. sabah 7 de başlayan gün gece 2 de bitti. seyir zevki sıfır olan bir şey için üstelik. maddi külfetini bosver manevi olarak huzursuz ve yorgun biten bir gündü.

konya macına gitmiştim günübirlik, vala 90dk bittikten sonra içim daraldı ne yalan söliyim. sabah 7 de başlayan gün gece 2 de bitti. seyir zevki sıfır olan bir şey için üstelik. maddi külfetini bosver manevi olarak huzursuz ve yorgun biten bir gündü.
Yani taraftarı suçlayamam bunun yüzünden, benim de Kayseri 'den kalkıp gidip işin açıkçası eziyete dönen maçlar olmuştu. Gitmesi-gelmesi yemesi içmesi hepsi ayrı bir problem haline geliyor. Taraftar da haklı olarak gittiğine değmesi için iyi bir oyun görmek istiyor ki Dünyanın her yerinde böyledir bu Galatasaray taraftarına vefasız demek gibi bir derdim yok kesinlikle

Yani taraftarı suçlayamam bunun yüzünden, benim de Kayseri 'den kalkıp gidip işin açıkçası eziyete dönen maçlar olmuştu. Gitmesi-gelmesi yemesi içmesi hepsi ayrı bir problem haline geliyor. Taraftar da haklı olarak gittiğine değmesi için iyi bir oyun görmek istiyor ki Dünyanın her yerinde böyledir bu Galatasaray taraftarına vefasız demek gibi bir derdim yok kesinlikle
metroda ciddi sıkıntı yasadık biz. tek kart vardi elimizde ona bakiye yükledik ama hes kodu muhabbetini unutmuşuz. istanbulkart uygulamasından qr ile geçelim dedik ben para yükleyemedim sisteme. arkadaslar geçti ben kaldım gişede. :D allahtan komiser bir arkadas vardi yanımızda güvenliğe söyledi de öyle geçtik yoksa maça falan yetişemezdim. ki 1.5 2 saat öncesi statta olacak şekilde probgram yaptık. dönüşte de ayrı problem oldu. bu sefer qr okuyucu yoktu gişede. giderken ilk ben geçemezken dönüşte 3 kişi güvenlik sayesinde geçtik. git tek kullanımlık kart al diyor bide. tamam alayim da 150 kişi var sırada. biraz torpil ile evdeki hesap çarşıya uydu yoksa işimiz işti vala. taraftar her zaman haklıdır bu arada.

Geri
Üst Alt