⚽ AL 21/22 E Grubu M:4 | Galatasaray 1-1 Lokomotiv Moskova | MS | 4 Kasım

Deplasmana gidiyoruz Avrupa’da rakiplerimiz full tribünler önünde maç oynuyor. İç sahaya gelince ama ne hikmetse virüs var yüzde 50 kapasite. Hadi oradan. Bu virüs bir Türkiye’de var galiba.

Tam kapasite oynanacağı söylendi hani nerede abi biletler? nereden ve nasıl alabileceğiz maç başladıktan sonra mı? bu kadar işbilmezlik olmaması lazım.

Bilet satışında %50'nin üstünde satıldığını sanmıyorum o yüzden stad kapılarını açacaklardır böyle doldurması daha basit olur

Kapı açarlarsa hırlısı pislik yapacak ajanı felan dolar taşar .bence ultraaslana yetki verecekler sağlam gs li kim varsa topla getir diye

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Akşama 60 bin kişi olur diye düşünüyorum illa ki bir yolunu bulup stadı ağzına kadar doldururuz böyle bir atmosferi özlemiştik genç futbolcularda nasıl bir takımda oynadıklarını görsünler şu atmosferi 11'de sadece Muslera, Marcao ve Feghouli gördü geri kalan daha tam kapasiteyle ilk kez tanışacaklar.

Bundan sonra da bilet satılacağını sanmam muhtemelen ayarlamalar yapılmıştır kapılar açılır diğer takımlarda bilet satmadan tam kapasite için kapıları açıyordu

2n1OymU

Akşama 60 bin kişi olur diye düşünüyorum illa ki bir yolunu bulup stadı ağzına kadar doldururuz böyle bir atmosferi özlemiştik genç futbolcularda nasıl bir takımda oynadıklarını görsünler şu atmosferi 11'de sadece Muslera, Marcao ve Feghouli gördü geri kalan daha tam kapasiteyle ilk kez tanışacaklar.

60 olmaz ,tribün merdiven boşlukları cartu curtu durumlar var .52 bin yaparlar anca.inşallah seyirci değilde taraftar gider maça.alev alması lazım ve hepsi sarı veya kırmızı giyinmeli

Loko maçı tribün açma geç olduğundan insanlar plan yapamadı ama buna rağmen bi şekilde stad dolar kısmetse.
F5 ve marsilya maçı ise önceden bilindiğinden maça gitmek isteyen herkes planını yaparak geleceği için biletler satışa çıktığında 1 saatte tükenir tahminen.tabii gerçeği ancak ALLAH bilir

Yine 1 gün önceden kadro açıklamalar, artiz artiz hareketler, fegh halik 11de. Bi yerimizde patlamasa bari gerçekten yazık olur.

Geri
Üst Alt