Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.858
- 94.913
- 4.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhmmed yüzünden değil terim yüzündendi .hava atmasını biliyor herşeyi ben bilir yaparım demesini biliyor ,ozaman mustafaya penaltıyı attırmayacak.hocaysa madem buna izin vermeyecek.mustafa kendini bulduğunda her hatasında oyuncuyu tek suçlu diye hedef yaparsan o zaman oyunada almayacann sıkıştığında.şıkıştığında oyuna almayacan alıyorsan ozaman zırt pırt kesmeyecen
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende Halil'i kanada atıp Babel'i tek forvet koysak diye düşünmüyor değilim. Geçen sene forvette iyi görüntü veriyordu. Kerem-Babel-Halil şeklinde.Bunu da utanarak yaziyorum ama Babel girse sanki daha iyi mi olurdu ? O son 2-3 pozisyonda orada olsa gol cikarirdi en kotu asist yaparid diye dusunmedi degilim. Nefretim olan bu adamdan medet ummakta nasil bir ikilemdir arkadas![]()
O maci da kazanamayiz. En iyisi berabere bitsin. Bizde marsilya ile en kötu berabere kalirsak, loko da lazioya caksa 1 cikarizMarsilya arenada bizi yener. Bizim icin Lazio macinda puan almak cok onemli gruptan cikmak icin
Bende Halil'i kanada atıp Babel'i tek forvet koysak diye düşünmüyor değilim. Geçen sene forvette iyi görüntü veriyordu. Kerem-Babel-Halil şeklinde.
Aynisini düsünmüstüm. Denenmeli kesinlikleBende Halil'i kanada atıp Babel'i tek forvet koysak diye düşünmüyor değilim. Geçen sene forvette iyi görüntü veriyordu. Kerem-Babel-Halil şeklinde.
![]()
Evet burada Mostafa'ya atağı berbat et diyen Terim'di zaten. Arkadaş anladık Terim'i sevmiyorsun da gözünü bari kör etmesin bu. Penaltıyı zaten Cica atacaktı Mostafa gidip elinden aldı.
Bende Halil'i kanada atıp Babel'i tek forvet koysak diye düşünmüyor değilim. Geçen sene forvette iyi görüntü veriyordu. Kerem-Babel-Halil şeklinde.
Gerçekten her maç sokar oyuna prensi gibi adam. Tam bugün ihtiyaç varken sokmadı.Her zaman Babel oyuna girerdi. Bu macin son dakikalari tam Babel likti.
Alakası yok bencilce hareket ediyor bu kadar basit.Renktaş bi oyuncu güven hissetmediğinde her olayda tek suçlu görüldüğünü düşündüğünde en iyi yaptığı şeyi bile yapamaz,özgüven bırakmıyor çocukta,çocuk normalde çeker sağa zımbalardı eskiden şimdi hata yapmayayım korkusundan daha kötü hata yapıyor.mesele budur
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burda resmen kepazelik yapti orada ara pasi duzgun verse %100 gol olurdu 2ye 1 kalicaklardi ceza sahasinda.Bencil herif.![]()
Evet burada Mostafa'ya atağı berbat et diyen Terim'di zaten. Arkadaş anladık Terim'i sevmiyorsun da gözünü bari kör etmesin bu. Penaltıyı zaten Cica atacaktı Mostafa gidip elinden aldı.