⚽ AL 21/22 E Grubu M:4 | Galatasaray 1-1 Lokomotiv Moskova | MS | 4 Kasım

Bunu da utanarak yaziyorum ama Babel girse sanki daha iyi mi olurdu ? O son 2-3 pozisyonda orada olsa gol cikarirdi en kotu asist yaparid diye dusunmedi degilim. Nefretim olan bu adamdan medet ummakta nasil bir ikilemdir arkadas :(

Muhmmed yüzünden değil terim yüzündendi .hava atmasını biliyor herşeyi ben bilir yaparım demesini biliyor ,ozaman mustafaya penaltıyı attırmayacak.hocaysa madem buna izin vermeyecek.mustafa kendini bulduğunda her hatasında oyuncuyu tek suçlu diye hedef yaparsan o zaman oyunada almayacann sıkıştığında.şıkıştığında oyuna almayacan alıyorsan ozaman zırt pırt kesmeyecen

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
FDYAIZUX0AQtIPl

Evet burada Mostafa'ya atağı berbat et diyen Terim'di zaten. Arkadaş anladık Terim'i sevmiyorsun da gözünü bari kör etmesin bu. Penaltıyı zaten Cica atacaktı Mostafa gidip elinden aldı.

Kötü oynamadık, enseyi karartacak bir durum yok. Henüz grup maçlarının başlamadığı bir tarihe ışınlansak ve şu anki konumu kabul edip etmeyeceğimiz sorulsa hepimiz kabul ederdik.

Yeter ki eksiklikler görülsün, kabul edilsin ve hızlı şekilde düzeltilebilinsin.

-Muslera formsuz düzelmesi gerek
-Mohamed kötü topçu değil ama ten uyumu yok gönderilmeli
-Halil iyi futbolcu ama golcü değil, net bir golcü ile birlikte oynarsa büyük ihtimalle performansı artar
-Diagne zaman zaman iyi performans gösterse de istikrarsız bir futbolcu, bence bizim futbolcumuz değil
-Takımın net bir golcüye ihtiyacı var
-Fatih Terim oyuna geç müdahale etme huyundan vazgeçmeli

Listeyi uzatabilirim ama bugün için bir çırpıda bunlar aklıma geldi, takımda belirli ölçüde futbolcuların gençliğinden ve birlikte oynama pratikleri olmamasından kaynaklı amatörlükler yapılıyor ki kadroyu gençleştirme yoluna giden her kulüp yaşar bunları, takım iyi kurgulanırsa zamanla düzelecektir bu sıkıntılarda.

Edit. PVA'yı unuttuk, o da var. Dengesizin önde gideni.

Bunu da utanarak yaziyorum ama Babel girse sanki daha iyi mi olurdu ? O son 2-3 pozisyonda orada olsa gol cikarirdi en kotu asist yaparid diye dusunmedi degilim. Nefretim olan bu adamdan medet ummakta nasil bir ikilemdir arkadas :(
Bende Halil'i kanada atıp Babel'i tek forvet koysak diye düşünmüyor değilim. Geçen sene forvette iyi görüntü veriyordu. Kerem-Babel-Halil şeklinde.

Bu takımın tek kötüsü bence Pva. Ömer bayram 11 başlasa daha iyi olabilir.
Mustafa konusuna gelince Mustafa nın yeteneği var. Yeteneksiz değil ama metal olarak baskıyı kaldıramadığını düşünüyorum. Kendini ispatlamak için saçmalamaları ve kararszılıkları kendisine zarar veriyor.
Bu arada morutan a gelince çocuk çok yetenekli gayretli de.. ama oyun bilgisi çok zayıf. Topsuz oyunda bocalıyor. Ve dil sorunu yüzünden sıkıntı çekiyor belli ki. Toprağın içerisindeki elmas gibi içeriden çıkarıp işleyebilirsek çok değerli olur ama işlenmezse kaybolup gider.
Bu maç stoper ler dışında berkan ı 90 dk Cicu yu da ilk yarı çok iyi buldum.

Halil e gelince gereksiz eleştiriliyor. Takımı ileriye taşıma konusunda çok başarılı. Biraz gol vuruşlrını düzeltse ben benzema görüyorum onda. Gösterişsiz ama çok verimli. Biraz fiziklenecek biraz da bitirici olacak. Bu yüzden onun 2. Forvet olarak oynaması gerektiğini düşünüyorum. Kerem Halil morutan(feg) Mustafa (diagne) oynanabilir. Top ile ilişkisi bu ülkedeki çoğu 10 numaradan çok daha iyi.

Icimden bir ses grubu 2. Bitirip sporting le eslesecez diyor. Iyi de olur aslinda bjkye iceride disarda 4 atan takimi elemek

FDYAIZUX0AQtIPl

Evet burada Mostafa'ya atağı berbat et diyen Terim'di zaten. Arkadaş anladık Terim'i sevmiyorsun da gözünü bari kör etmesin bu. Penaltıyı zaten Cica atacaktı Mostafa gidip elinden aldı.

Renktaş bi oyuncu güven hissetmediğinde her olayda tek suçlu görüldüğünü düşündüğünde en iyi yaptığı şeyi bile yapamaz,özgüven bırakmıyor çocukta,çocuk normalde çeker sağa zımbalardı eskiden şimdi hata yapmayayım korkusundan daha kötü hata yapıyor.mesele budur

Bende Halil'i kanada atıp Babel'i tek forvet koysak diye düşünmüyor değilim. Geçen sene forvette iyi görüntü veriyordu. Kerem-Babel-Halil şeklinde.

Bazen sevmesekte tecrube cok degerli hele boyle zamanlarda. Simdi acik acik, o Moustapha'nin pozisyonda Babel olsaydi yerine gol cikarirdik yani en azindan kaleye sut giderdi, penalti olurdu birsey olurdu yani. Dogru zamanda almasi lazim hocanin artik. Adama'da kizamiyorum, biz kiziyoruz hep Babel girer mi diye gercekten girmeliydi oyun buna dondu cunku sakin ama hucumu dusunen bir oyuncu ihtiyacina. Diagne bile girdikten sonra fark yaratti. Bence MO'dan once Diagne girmeliydi hatta.

Barış kötü oynadı diye ne bu barışın kötü oyuncu olduğunu gösterir ne kerem fena oynamıyor diye keremin çok iyi oyuncu olduğunu gösterir. İkiside gelişime açık yetenekli oyuncular doğru transferler. Anti terimci olarak söylüyorum son bir kaç maçtır bir tık daha iyi gibiyiz en azından daha çok pozisyona girip daha az pozisyon veriyoruz, ve daha çok top oynamaya çalışıyoruz.

Renktaş bi oyuncu güven hissetmediğinde her olayda tek suçlu görüldüğünü düşündüğünde en iyi yaptığı şeyi bile yapamaz,özgüven bırakmıyor çocukta,çocuk normalde çeker sağa zımbalardı eskiden şimdi hata yapmayayım korkusundan daha kötü hata yapıyor.mesele budur

Alakası yok bencilce hareket ediyor bu kadar basit.

FDYAIZUX0AQtIPl

Burda resmen kepazelik yapti orada ara pasi duzgun verse %100 gol olurdu 2ye 1 kalicaklardi ceza sahasinda.Bencil herif.

Geri
Üst Alt