Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.435
- 1.113
Ben de onu diyorum kardesUefa alırsak 10 sene kalsın zaten yaw

Tarzini begendim bu arada. Diagne'nin Italyanlarla gorusecek hesabini benim gibi dort gozle bekledigine eminim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de onu diyorum kardesUefa alırsak 10 sene kalsın zaten yaw
umarim anti ftciler icindirSezon finali
Aynısından bir adet bende de var @Hayri Cund @Osman SEDENBiraz da nostalji'ye dalarak uyuyalım bu geceden itibaren.
Not: Nevresim takımı Gerets döneminden falan olmalı tam hatırlayamadım
Ekli dosyayı görüntüle 143335
şaşırdım.Aynısından bir adet bende de var @Hayri Cund @Osman SEDEN
Biraz da nostalji'ye dalarak uyuyalım bu geceden itibaren.
Şu ultra küçük yastık takımın içinde miydi hatırlamıyorum ama efsodur bende. Hala duruyor.şaşırdım.
öğrenci iken bende de vardıda hırbonun teki evi taşırken çaldı sanırım. bi yastıkların kılıfı duruyor
Biraz da nostalji'ye dalarak uyuyalım bu geceden itibaren.
Sendeki bi başka model, ben de o dörtgen kesimler yok.Ekli dosyayı görüntüle 143338
Sinerji olsun
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet Taç'tı haklısın. Böyle fermuarlı şeffaf bir çantanın içinde satılıyordu hatta.Ogrenciyken bende almistim, Tac'di sanirim. Sari carsafli...Ustunde de iki ustte paylasmislar yatak ortusu bir de bataniye almistimO hala duruyor gerci
2 sene oncede ogluma aldim ama yenilerinde kalite dusuk bence.
Evet farklıymış şimdi fark ettimSendeki bi başka model, ben de o dörtgen kesimler yok.
Bu da güzelmiş ama.
Aynen bende nereden aldigimi hatirlamiyorum ama 2005 sene sonu olabilir tam bilemedim simdi. Zaman acimasizEvet Taç'tı haklısın. Böyle fermuarlı şeffaf bir çantanın içinde satılıyordu hatta.
Türkiye'den Almanya'ya onu açmadan bavula koyarak getirmiştik ondan hatırlıyorum.