AL 21/22 E Grubu M:6 | Lazio 0-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık

Allah aşkına şu maçta ölümüne oynayın gerekirse kendinizi feda edin maçı vermeyin. 90 dakika Arman için bizim için!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maçı kaybedersek UEFA son 32 turundaki potansiyel rakiplerimizden biri Dortmund, izlediniz adamlar gazozuna maçta bile Beşiktaş'a tecavüz ettiler. Umarım kaybetmeyiz ama çok zor.

7 bin bilet satılmış Lazio Talk'a göre.

şaşırdım.
öğrenci iken bende de vardıda hırbonun teki evi taşırken çaldı sanırım. bi yastıkların kılıfı duruyor
Şu ultra küçük yastık takımın içinde miydi hatırlamıyorum ama efsodur bende. Hala duruyor.

Ekli dosyalar

• IMG_20211207_233906.jpg
    IMG_20211207_233906.jpg
    228,7 KB · Görüntüleme: 32
Biraz da nostalji'ye dalarak uyuyalım bu geceden itibaren.

Not: Nevresim takımı Gerets döneminden falan olmalı tam hatırlayamadım

Ekli dosyayı görüntüle 143335

Ogrenciyken bende almistim, Tac'di sanirim. Sari carsafli...Ustunde de iki ustte paylasmislar yatak ortusu bir de bataniye almistim :) O hala duruyor gerci :) 2 sene oncede ogluma aldim ama yenilerinde kalite dusuk bence.

Ogrenciyken bende almistim, Tac'di sanirim. Sari carsafli...Ustunde de iki ustte paylasmislar yatak ortusu bir de bataniye almistim :) O hala duruyor gerci :) 2 sene oncede ogluma aldim ama yenilerinde kalite dusuk bence.
Evet Taç'tı haklısın. Böyle fermuarlı şeffaf bir çantanın içinde satılıyordu hatta.

Türkiye'den Almanya'ya onu açmadan bavula koyarak getirmiştik ondan hatırlıyorum.

Geri
Üst Alt