AL 21/22 E Grubu M:6 | Lazio 0-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık

Marsilya deplasmani performansi yetmez. Gol atmamiz lazim.

Degisir. Icerideki macta gol yemedik. Senaryo ona gore sekillenir. Golu atmasi gereken onlar biz degiliz, yani ofansif oynamasi gereken onlar bizde beklemeye gecip dogru zamanda dogru isleri yapmamiz gerekiyor. 3 ihtimalli skorun 2'si bize yariyor. Tek fark deplasmanda oynuyor olusumuz ki bana kalirsa biz deplasmanda daha iyi oynuyoruz birazda takimin yapisi buna uygun. Kisacasi, panik olmasi gereken onlar. Yenilirsekte bu genc kadro ile ilk Avrupa macerasinda cok zorlu bir gruptan cikmis olacagiz.

Son düzenleme:
feghouli ve mohamed iyi görünüyor.cicaldau da.halil iyi yine : )

1 değil 2 değil 3 değil tam 12 puanlık maç

Kaybetmezsen grubu lider bitirip son 16 ya kaldığın için takım puanına + 6 ekleniyor şuan 54.sıraya yükseldik 45 e gelicez tam 9 takımı geride bırakıcaz sadece 1 maçla.

Son 16 ya kalma parası olan 1,1 milyonu cebe indirmiş oluyorsun

Son 16 ya kalmak için Clden gelen 1 takımla şubat ayında maç yapmaktan kurtuluyorsun

Gruptan lider çıktığın için son 16 da Lyon , West ham , Leverkusen gibi grup liderlerinden kurtulmuş oluyorsun

öncelik amaç beraberlik olmalı bu maçta

lider çıkmak hem klüp hem ülke puanı hem mali olarak hem de maç trafiğini azaltmak anlamında bizi çok rahatlatıcak

Ölümüne savunma yapak 2012 süper finalden beri ilk defa böyle bir maça çıkıcaz keyifli oluyor gerim gerim gerilmek

İNŞALLAH marsilyaya 4 attık diye özgüven konusunda sarhoşluk olmamıştır ve marsilyaya karşı oynadığımız oyunu orda maçın anahtarı olarak düşünmeyiz,çünkü orda 45 bin seyircimiz olmayacak.galip gelmek zorunda değiliz (bu demek değildir otobüs kaleye çekelim)dengeli orta sahanın hemen bizim tarafta sağlam basıp kapılan toplarla beli ağır dönen lazio savunmasını hızlıca geçebilir ve gol ya da goller bulabiliriz ALLAHIN izniyle.lazio hücum anlamında yani gol pozisyonu üretme anlamında ciddi kaliteye sahip ama hızlı oynayan hızlı paslaşan sprinter oyunculara karşı çok ağırlar ve saçmalıyorlar.

Milan onları yendiğinde bizim maçtan önce yazmıştım ,milan tiki taka yaparak sadece iki pas yapmayı çok hızlı yaparak pozisyona giriyordu.alanı daraltarak sağlam defansla adamları kitlediler.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galiba biz Liverpool futbolunu oynayabilecek oyun karakterine sahip oyuncu grubunu barındırıyoruz.bize uyacak futbol tarzı Liverpoolunki gibi geldi bana.şuan Liverpool maçını izliyorum sanki marsilyaya oynadığımızın aynısını izliyorum .sizler ne düşünüyorsunuz renktaşlar?

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

valla biraz tarihi karistirirsak italya deplasmanlarinda okadarda kötü sonuclar aldigimizi söyleyemem, ne bu umutsuzluk?
milan, juventus, bologna.
tam kadrolu marsilya bunlardan güclüydü ki zaten dis geciremediler, en az beraberlik diyorum, galibiyete bakis acim daha olumlu.

gruptaki maç sonuçlarına baktığımızda G-B-G-B-G diye gidiyor, yani bereberlik hayırlı olsun :)

Napoliye 2-0 yeniliyo su an lazio.dk 25

Geri
Üst Alt