AL 21/22 E Grubu M:6 | Lazio 0-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık

ins immobile'nin adelesi atmaz, pedro'da ödem çıkmaz, bizim maçı kaçıracak şekilde Corona olmazlar...insanlığımızı kaybetmedik

Özetini izleyebildim ama gözlemlediğim şey eğer doğruysa, tüm akılları bizim maçta olduğu ve buyüzden fark yedikleri an kendilerini toparlayıp 4-3 e getirdikleri yönünde.

Ciddi efor sarfettiklerini düşünüyorum 4-3 e getirene kadar ,hatta kırmızı görmelerinin sebebide belki maçı 3-3 e getirdikleri zamana denk geldiğinden aşırı efor mental olarak sıkıntıya sokmuş ve yorgunluk sebep olmuş olabilir.

Oyuna net odaklandıklarında çok ciddi bi rakip,geçende yazdım marsilya çok atak oynuyor ama kaliteli atak yapan laziodur.

Maçın anahtarı salise bile konsantrasyon eksikliği olmamalı bizim adımıza.
Lazio eğer golü bulamazssa uzun bi süre veya biz öndeysek çok çirkefleşebilirler ,sakin kalıp muhattap olmazssak kızarabilirler.

Kısacası işimizi yapmaya çalışmalıyız ,eğer 1. Çıkmak istiyorsak.
İNŞALLAH en güzel şekilde maçı birincilikle bitirmek kısmet olur bize.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Özetini izleyebildim ama gözlemlediğim şey eğer doğruysa, tüm akılları bizim maçta olduğu ve buyüzden fark yedikleri an kendilerini toparlayıp 4-3 e getirdikleri yönünde.

Ciddi efor sarfettiklerini düşünüyorum 4-3 e getirene kadar ,hatta kırmızı görmelerinin sebebide belki maçı 3-3 e getirdikleri zamana denk geldiğinden aşırı efor mental olarak sıkıntıya sokmuş ve yorgunluk sebep olmuş olabilir.

Oyuna net odaklandıklarında çok ciddi bi rakip,geçende yazdım marsilya çok atak oynuyor ama kaliteli atak yapan laziodur.

Maçın anahtarı salise bile konsantrasyon eksikliği olmamalı bizim adımıza.
Lazio eğer golü bulamazssa uzun bi süre veya biz öndeysek çok çirkefleşebilirler ,sakin kalıp muhattap olmazssak kızarabilirler.

Kısacası işimizi yapmaya çalışmalıyız ,eğer 1. Çıkmak istiyorsak.
İNŞALLAH en güzel şekilde maçı birincilikle bitirmek kısmet olur bize.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haftasonu bir daha maçları yok mu

Akılları niye bizde olsun

Savunmaları leş gibi. Savunmadan kastım sadece defans oyuncuları değil komple takım savunması.

Sarri gibi bir adamın takımın savunmasının bu kadar kötü olması şaşırtıcı.

Savunmaları leş gibi. Savunmadan kastım sadece defans oyuncuları değil komple takım savunması.

Sarri gibi bir adamın takımın savunmasının bu kadar kötü olması şaşırtıcı.

Sarri başgan Juve ve Chelsea başarısızlıklarından sonra saldı iyice. Lazio’yu günde 8 paket Uzun Samsun içerek çalıştırırım kafasında.

Sarri başgan Juve ve Chelsea başarısızlıklarından sonra saldı iyice. Lazio’yu günde 8 paket Uzun Samsun içerek çalıştırırım kafasında.

Herifler ligin en cok gol yiyen ücüncü takimi konumundalar bir kac baska takimla beraber 29'ar gol yemisler.

Mac basi 2 gol yiyorlar lig'de, cok rezil bir durum.

Geri
Üst Alt