- 2 Temmuz 2011
- 132.687
- 55.599
- 5.338
Marsilya macini net skorla alacagiz dedim,aldikSergen su astroloji sacmaliklarini kes. Bir seyi de tutturamiyon zaten

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marsilya macini net skorla alacagiz dedim,aldikSergen su astroloji sacmaliklarini kes. Bir seyi de tutturamiyon zaten
Ayin balikta oldugunu fatih hocaya iletme sansimiz olsa keskeYalniz ben bu isten biraz anlıyorsam lazionun hayal kirikliklari olacak gibi,yani biz umduklari gibi kolay lokma olmayacagiz galiba.+ ters etkiler aliyolar,ay da balikta,bizi temsil eden alanda.ikinci yari bizimkilerin kafa bulanmazsa,biraz daginiklik var çünkü. isi halledecegizinsallah fatih hocam da benim kadar çalışır
iyi geceler
Sevilla zaten gelmesin asla gelmesin söz konusu Avrupa ligi olunca adamlara bir şeyler oluyor kim gelse yıkıp geçiyorlarA. Madrid, Atalanta, Barcelona filan gelirse %100 elenir gibiyiz. Hatta Sevilla filan da gelebilir. Gerci Dortmund da var. Lider olmak sart
O 23 subat 2020 fb macindan alisik☺ne de olsa o macin haritasina benziyor.Saka bi yana adamin dogum saatini,yani yukselen burcunu bilsek hersey kolaylasacak.tarkan sabaha karsi 5.30,sezen aksu sabah 5.12 meselaAyin balikta oldugunu fatih hocaya iletme sansimiz olsa keske
☆☆☆☆
Beni en cok korkutan tüm potansiyel Ispanyol takimlar ve Atalanta. Şansimiza 4 Ispanyol da AL yapabilirSevilla zaten gelmesin asla gelmesin söz konusu Avrupa ligi olunca adamlara bir şeyler oluyor kim gelse yıkıp geçiyorlar
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O 23 subat 2020 fb macindan alisikne de olsa o macin haritasina benziyor.Saka bi yana adamin dogum saatini,yani yukselen burcunu bilsek hersey kolaylasacak.tarkan sabaha karsi 5.30,sezen aksu sabah 5.12 mesela
E gülün diye yaziyoz zaten,astrolojiden anlamayanlara niye inadina yazayimgüldürüyon beni
KesMarsilya macini net skorla alacagiz dedim,aldiksiz gerceklesenleri gormezsiniz zaten,kaybettiklerimizde akliniz.gerçi bu isin eğlencesi
birak oyalaniyorum
Kestim,hayirli olsun
Sevilla zaten gelmesin asla gelmesin söz konusu Avrupa ligi olunca adamlara bir şeyler oluyor kim gelse yıkıp geçiyorlar
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi