AL 21/22 E Grubu M:6 | Lazio 0-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık

Yalniz ben bu isten biraz anlıyorsam lazionun hayal kirikliklari olacak gibi,yani biz umduklari gibi kolay lokma olmayacagiz galiba.+ ters etkiler aliyolar,ay da balikta,bizi temsil eden alanda.ikinci yari bizimkilerin kafa bulanmazsa,biraz daginiklik var çünkü. isi halledecegiz insallah fatih hocam da benim kadar çalışıriyi geceler
Ayin balikta oldugunu fatih hocaya iletme sansimiz olsa keske

☆☆☆☆

8n7k6mqy.jpg

Ligden zaten en ufak beklentim yoktu dünkü maçı kazansak bile, Şu maçta 1 puanı alsınlar başka bir beklentim yok bu sezonluk. Son 16'da belki dişimize uygun bir takım düşerse çeyrek final falan yapabiliriz.

Nando
Yedlin Nelsson Marcao Pva
Berkan
Cica Morutan
Fegh Diagne Kerem

Insallah cica hazir olur

Ayin balikta oldugunu fatih hocaya iletme sansimiz olsa keske

☆☆☆☆
O 23 subat 2020 fb macindan alisik☺ne de olsa o macin haritasina benziyor.Saka bi yana adamin dogum saatini,yani yukselen burcunu bilsek hersey kolaylasacak.tarkan sabaha karsi 5.30,sezen aksu sabah 5.12 mesela

Tek umudum psikolojik olarak daha yikici olan Fener macindan sonra Marsilya macinda cocuklarin ve taraftarin muthis bir dirayet ornegi gostermesi. Bu sefer taraftarimiz olmayacak, umarim takim kuvvetli durarak gurur kaynagi olmaya devam eder.

Tipki Feghouli'nin Fransizlarla gorulecek hesabi oldugu gibi Diagne'nin de Italyanlarla gorulecek bir hesabi var

1 puanı alıp işi bitirelim artık transferlerle hedef çeyrek final olsun

Bugün saat 20.00da deplasmanda maça çıkacak olan rakibimizin, moral bozucu bir mağlubiyet ve bol bol sakatlık yaşamamasını temenni ederim

Geri
Üst Alt