- 1 Ocak 2011
- 15.130
- 10.245
- 1.688
Sampiyonlar ligi faktoru nedeniyle Gedson Bjkyi secmis.Allahin Tinercileri sizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson 1 senedir oynamıyor.bize gelirse ne katkı vereceği meçhul melo tarzı futbolcu daha iyi olabilirCigaldau ve gedson yan yana olsun son 16 da
Gedson devre arasının ilk günü gelmeli, iyi gelir elde ettik. Gedson seviye atlatır bu takima.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lazio'yu yendi diyelim. yendi. gitti marsilya ile berabere kaldı, sıkıntı yok. moskova'da lokomotiv'i yendi 7 yaptı. geldi buraya lokomotiv ile berabere kaldı, sıkıntı yok. 8 yaptı dimi. içerde marsilya'yı yendi. gitti roma'da lazio ile berabere kaldı hiç sıkıntı yok 12 puanla namağlup lider çıkarsın.
+ @TFFKOYDUK MU ?!
@Marseille,Lazio,Moskova
zurnanın zırt dediği yere geldik lazio hiç şüphesiz şu overrated takıma boruyu döşeyecektir ve herkesin aklı başına gelecektir.
En azından avrupada lideriz şöyleyiz böyleyiz diyen taraftarın gazı alınır bu yönden iyi
2-0 3-0 lık net bir mağlubiyet bekliyorum
zurnanın zırt dediği yere geldik lazio hiç şüphesiz şu overrated takıma boruyu döşeyecektir ve herkesin aklı başına gelecektir.
En azından avrupada lideriz şöyleyiz böyleyiz diyen taraftarın gazı alınır bu yönden iyi
Liderlik transfer rotasını değiştirecektir