AL 21/22 E Grubu M:6 | Lazio 0-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık

lazio'yu yendi diyelim. yendi. gitti marsilya ile berabere kaldı, sıkıntı yok. moskova'da lokomotiv'i yendi 7 yaptı. geldi buraya lokomotiv ile berabere kaldı, sıkıntı yok. 8 yaptı dimi. içerde marsilya'yı yendi. gitti roma'da lazio ile berabere kaldı hiç sıkıntı yok 12 puanla namağlup lider çıkarsın.

aslında şunu dahi kaçırıyorsunuz, bu takım içerideki loc-mosc maçında dahi liderliği haketti. 27-1 bitecek maç 1-1 bitti. aynı fb maçı gibi. neyse, lider çıktık, oraya 5 maç var. inşallah iğrenç iç rekabete sert bir fiske vururuz kazanacağımız başarı ile :d

Bu Takim cok iyi takim olacak bu sene ligi 10.da bitirsek 2. Bitirsek fikrim degismeyecek seneye ligide alip gidecez.Avrupada fiziksel olarak Turk takimlari hep ezilirdi ama bu takim fiziksel olarak ne kadar guclu oldugunu gosterdi ..Hakemler adam gibi mac yonetse suan en kotu 2. Siradaydik zaten ligde oynadigimiz futbolun hakkini alamiyoruz ama Avrupada aldik Sukurler olsun.Bi ceyrek final yari final harika olacak bizim icin.

zurnanın zırt dediği yere geldik lazio hiç şüphesiz şu overrated takıma boruyu döşeyecektir ve herkesin aklı başına gelecektir.
En azından avrupada lideriz şöyleyiz böyleyiz diyen taraftarın gazı alınır bu yönden iyi

2-0 3-0 lık net bir mağlubiyet bekliyorum

aslında şunu dahi kaçırıyorsunuz, bu takım içerideki loc-mosc maçında dahi liderliği haketti. 27-1 bitecek maç 1-1 bitti. aynı fb maçı gibi. neyse, lider çıktık, oraya 5 maç var. inşallah iğrenç iç rekabete sert bir fiske vururuz kazanacağımız başarı ile :d
7 degil mi finalle birlikte

FGM1rCjXwAAIG9K
liderliğimizin mimarları. hücumda da bunlar gibi topçular bünyemize katmamız gerek.

Bu herifin bu söyleminin altında Galatasaray iyice Avrupa’ya konsantre olsun da aman bize bulaşmasın 2.liğimizi kapmasın korkusu yoksa ben de bir şey bilmiyorum. Samimiyetsiz, bilgisiz showmen, boş adam..

Uefa için yapılacak ekstradan transferler olacaktır, bu durum lige de yansır 2. devre.
Bay geçmemiz de çok iyi lig için, rotasyon motasyon yapmayız artık bir mühlet.

zurnanın zırt dediği yere geldik lazio hiç şüphesiz şu overrated takıma boruyu döşeyecektir ve herkesin aklı başına gelecektir.
En azından avrupada lideriz şöyleyiz böyleyiz diyen taraftarın gazı alınır bu yönden iyi

2-0 3-0 lık net bir mağlubiyet bekliyorum
zort

Geri
Üst Alt