⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:1 | Randers 1-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos | Star

en güvenilir adam gördüğüm berkanı ilk yarıda çok hantal ve dikine oynamayan bir profilde gördüm

Karşimizda randers değilde avrupanin orta ayar bir takimi olsa devreyi 4 fark civari geride kapatirdik ust duzey takim olsa soylemek bile istemiyorum
Terim ile olmayacağini anlamak için daha ne felaketler yaşamak lazim acaba

Alpaslan yerine ışık kaan oynayamaz mıydı daha ne olacak bu çocuğun oynaması için meteor mu düşmeli. Kerem de çok bencil bu çocuğu pişireceğiz diye mostafa pas beklerken çürüyor.

Marcao sayesinde sol tarafımız otoban.Ligde 8 maç yok.Cozum lazım bu duruma.Birde Muslera böyle devam edecekse kaleci lazım.Ayagina gelen her topta dişimi sikiyorum birşey olacak diye.

Ya Adam gibi 6 numara alacagiz yada Gedsonu baska care yok Kanata Gerek yok diyordum ama Kanatta onemli hizli ve adam gecen biri lazim Morutanla corutanla olacak is degil

İkinci yarıda Muslera’ya uzun oynaması için uyarı yapılmalı. Bu şekilde kesin gol yeriz.

Bu Trabzon, Beşiktaş filan bizi darmadağın eder. Bu hoca ve bu futbolcu topluluğu iLe maçlara çıkmayalım daha iyi. Yıllık dünyanın parasını alıp saha da yürüyen adam istemiyorum. Reziller.
İşin komiği burdakilerin hepsi hayal aleminde hala transferle düzeleceğimizi zannediyolar

Ya Adam gibi 6 numara alacagiz yada Gedsonu baska care yok Kanata Gerek yok diyordum ama Kanatta onemli hizli ve adam gecen biri lazim Morutanla corutanla olacak is degil
moruk takima messi'yi al, TD FT oldugu sürece ve emre akbaba gibi vitaminsizler ilk 11de oynuyorsa, bu rezil futboldan üstünü oynamayiz

Geri
Üst Alt