⚽ AL 21/22 Play-Off Turu M:1 | Randers 1-1 Galatasaray | MS | 19 Ağustos | Star

Bu mu pres takımı bu mantalite, olduğu yerde duran kıpırdamayan bir takım. Rakibi karşısında görünce korkudan altına sçıp geri dönen takım. Utanç duyuyorum utanç. Bir tane ileri oynayan adam yok. Rakip desen ismimizden korkmuş zaman geçiriyor, sahada birbirinden korkan 2 takım gördük, biri diğerinin isminden korkuyor, diğeri de top bana gelmesin de nere giderse gitsin korkusu.

Yaaa reis Allah aşkına yeter.Adam yok yahu..Tamam pozisyon gelmiyorda arkadaş al ver yap ,sırtı dönük al dön birşeyler yap hissettir orada olduğunu.Gerçekten inanılır gibi değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu alverleri ,üçgenleri teknik heyet çalıştıracak rengim. Paylaşımın dahi takımın doğaçlama oynayıp,anca iyi oyuncu ile birşey yapabileceğinin, teknik heyet katkısının düşük olduğunun kabulü aslında. Artık zarar veriyor.bunu kendi de kabul edip bırakmalı hoca.

Bunun gibi 90 dakikaya 180 tane ekran görüntüsü paylaşabilirim. Bu kadar statik oyuncu ile oyun ile daha çok böyle maçlar izleriz.

Ekli dosyayı görüntüle 135317

Delirmedim, gayet ne izlediğimi biliyorum. 600'e yakın pas yapmışız o maçta ve pasların yönüne, takımın toplu oyunda hareketlenmelerine bakarsanız ne demek istediğim gayet anlaşılır bir şey. Bu takım sap gibi dikilen, pas için hareketlenmeyen, markajdan çıkmaya yeltenmeyen oyuncularla, oyunla (artık neye bağlarsanız bağlayın bu durumu) uyuşuk, mıy mıy oyuna mahkum kalıyor. En büyüğünden en küçüğüne artık çoğu takım rakip kaleye en hızlı, en doğru nasıl giderizin hesabını yaparken biz bu oyuna mecbur kalıyoruz. İşin seyir zevkini de geçtim biz hücuma çıkana kadar rakip sahaya yerleşip tüm pas yollarını kapatıyor ve buna karşılık hareketlenen, dinamik oynayan bir tane bile futbolcumuz yok. Bunun adı stoperlerle, geriden oyun kurmak değil. Stoperle oyun kurmak City'nin yaptığı, Barcelona'nın yaptığı. Stoperlerle oyun kurulumu iki stoperin 90 dakikanın 60 dakikası birbirinin suratına bakıp paslaşması değil maalesef. Bu oyunun da Danimarka ya da herhangi bir ülke takımıyla ilgisi yok. Statik oyun diye bir şey yok zaten. Ya hatalı bir oyuncu grubuyla oynuyoruz ya da hoca oyunculara bu oyunu dikte edemiyor.
Bu durum benim de dikkatimi çekiyor. Topu defansta gezdirirken adamlar yerleşiyor.

bu oyunu oynatamayan hocamızda kabahat aranmalı. Oyuncular boşa çıkmıyorsa demek ki anlatamamış yada kimse dinlemiyor.

Trabzon maçını izlerseniz bizim takımın problemlerinin zihniyet kaynaklı olduğunu anlayabilirsiniz. Moruk wakayeme kadar adam geçebilen topçumuz bile yok. Savruk keremden kurtarıcı olmasını bekliyoruz. Vallahi maç sonu çıkıp 20-35 arası beklediğim oyun geldi falan diyecek hoca . Ben hocanın memnuniyetinden mutsuzum açıkcası oyunu geliştirmek için hiçbirşey yapmıyoruz.
evet oyun planı yok fizik olarak sürünüyoruz transfer bile kurtarmayabilir

Beyler bizim bu defansın hali ne olacak. Stoperlerde değil komple takım defansı berbat orta sahaya bırak gedsonu kroosu falan alsak yine hata yapacak gibi sistemsel mıdır nedir hayret ya

Dalga geçtiğimiz victor bile geldi tak tak istemediği adamları kapının önüne koydu. Hatta yönetimin daha yeni aldığı stoperi bile rest çekip postaladı.

Hayalim öyle bir hocanın gelip terimin ne kadar evladı varsa aynı gün kapının önüne koyması. Kaç para alıyormuş, sözleşmesi daha devam ediyormuş, Galatasarayın çocuğuymuş vs. demeden hadi yallah lardeşim diyecek bir hoca

Kadro Tam bi enkaz 3 oyuncu daha gelmese bi mok olmaz.
Birde ilk yariki Kadro hoca mosiyi tamamen sabote ediyor. Emre kilinc ne kanatta?
Ne yapailir top gelmedimi.
Bi pas geldi onuda gol atti hakemler yedi.

Oyuncu kalitemiz randerstan kötü değil ya ama oyuncular bir garipti hele babel ve fegh girince iyice bittik. Bize alın oynayın diyen takıma karşı hiçbir ofansif aksiyon yapmadık uyuduk resmen 90 dakika.
Bizim takım kalitesi berbat mı? Karşıda Barça mı vardı? Karşı takım az beceri sahibi olsa en az 3 tane atarlardı.
Yav bırakın yalamayı. Hocanın arkasında değil daha çok önünde görünüyorsunuz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt