Okan Korkmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2021
- 8.307
- 4.354
- 588
sanırım 9 dkk sonra basın toplantısı var bizimkilerin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte gözüm şimdi Fatih hocayı arar.sanırım 9 dkk sonra basın toplantısı var bizimkilerin
nöbetinizi değiştirinİşte gözüm şimdi Fatih hocayı arar.Avrupa'daki basın toplantılarını severdim.
Peña ile çıkacakmış toplantıya Domenéc.
Onlar bizi paylaşıp duruyor bizimki de anca reklam paylaşıyor.Cevap versene yahu az etkileşim ver, reklamımızı yap admin![]()
Ne ambiansı yav, lige kalsa sevineceğimiz, alt ligde ilk 5e giremeyecek takımımız var. Konyaya ezildik konyaya yav neyin atmosferinden bahsediyosun barçaya karşı reyiz adamların stadı 100bin kişilikiyi bi skorla deplasman maçını bitirebilmeyi ALLAH nasip ederse,arenayı düşünemiyorum, o gece arena kurulduğundan beridir en şiddetli atmosferi yaşayabilir gidenler.stad o gece yıkılmaasa iyidir.marsilya atmosferi felan hikaye kalır gibi geliyor bana.stadın üstü açık olmasına rağmen boğuluyorum galiba nefes alamıyorum diyenler olur gibi tahminen buna barca oyuncuları dahil.barcalı oyuncular sarsılabilir ,hayatlarında birdaha bizimle karşılaşacakları maça kadar asla böyle bi atmosfer yaşayamayabilirler.adamlar atmosfer görür.
keşke ilk maç bizim sahada olsaydı,şuan çok ama çok üzülüyorum ilk maç neden bizim sahada değil diye.
Okan hocadan başka mantıklı seçenek göremiyorum, bakalım Campos kimi getireceknöbetinizi değiştirin
farioli!!!Okan hocadan başka mantıklı seçenek göremiyorum, bakalım Campos kimi getirecek
geçti o günler artıkMert Çetin'i geri getirin ya

Ne ambiansı yav, lige kalsa sevineceğimiz, alt ligde ilk 5e giremeyecek takımımız var. Konyaya ezildik konyaya yav neyin atmosferinden bahsediyosun barçaya karşı reyiz adamların stadı 100bin kişilik