⚽ AL 21/22 Son 16 M:1 | Barcelona 0-0 Galatasaray | MS | 10 Mart

Adam gibi oynayın en azından oynamıştık diyelim elenirsekte öyle elenelim. Ruhsuzlar topluluğu takımımıza Başarılar. Ayrıca formaya aşığız sizlere de değil.

iyi bi skorla deplasman maçını bitirebilmeyi ALLAH nasip ederse,arenayı düşünemiyorum, o gece arena kurulduğundan beridir en şiddetli atmosferi yaşayabilir gidenler.stad o gece yıkılmaasa iyidir.marsilya atmosferi felan hikaye kalır gibi geliyor bana.stadın üstü açık olmasına rağmen boğuluyorum galiba nefes alamıyorum diyenler olur gibi tahminen buna barca oyuncuları dahil.barcalı oyuncular sarsılabilir ,hayatlarında birdaha bizimle karşılaşacakları maça kadar asla böyle bi atmosfer yaşayamayabilirler.adamlar atmosfer görür.

keşke ilk maç bizim sahada olsaydı,şuan çok ama çok üzülüyorum ilk maç neden bizim sahada değil diye.
Ne ambiansı yav, lige kalsa sevineceğimiz, alt ligde ilk 5e giremeyecek takımımız var. Konyaya ezildik konyaya yav neyin atmosferinden bahsediyosun barçaya karşı reyiz adamların stadı 100bin kişilik

bol bol ne kdr barcelonalı olduklarından söz etmesinlerde.

Xavi: "Galatasaray maçında rotasyon yapacağım çünkü yorgunuz."

Ne ambiansı yav, lige kalsa sevineceğimiz, alt ligde ilk 5e giremeyecek takımımız var. Konyaya ezildik konyaya yav neyin atmosferinden bahsediyosun barçaya karşı reyiz adamların stadı 100bin kişilik

Kafalarının konya maçında olduğunu sanmıyorum.barca maçı için konya maçını astıklarını düşünüyorum,yoksa öyle bi oyun oynamazlardı.haa konu gs gibi büyük bi takımın oyuncuları bunu yapmaz olayına girersek bu doğrudur,gs oyuncusu her maça değerli bakmalı ve aynı işi yapmalı.malesef konya maçında sakatlanmayalım kendimizi zorlamayalım diye çıktılar sahaya

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yapacağınız toplantıya boydan... adam konuşuyor bu çevirmen denen adam adamın sesini kısıp türkçeye çeviriyor mikrofon yiyor seni mi dinlemeye geldik lan bu ne rezalet kardeşim.

Geri
Üst Alt