Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.274
- 91.161
- 5.093
Ateyiz miyiz üstad?Totem yapanlar devam
Müslümanlar dua etsin bol bol
Haydi inandık başaracağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ateyiz miyiz üstad?Totem yapanlar devam
Müslümanlar dua etsin bol bol
Haydi inandık başaracağız
Emre Kılınç jokerimiz var akıllı olsunlarikinci yari auba ve dembele oyuna girer
Allahından bulsun
Su bir gercek ligde farkli avrupada farkli oynuyoruz. Bu macta macta ne kadar ciddi oynadigimizi, sacma hareketler yapmadigimizi görüyoruz.
Beni en cok sevindiren düzgün savunma yapiyoruz. Bunun 3'te birini ligde yapsak bu kadar maglubiyetimiz olmazdi.
Gomis varken?Halil girer maçı alırız
ulan morutan, su cocuga biraz güvenin ya 60dan sonra girsin sag tarafa gecsin
Önünde bombos alanda bile pas atamayan adamlar nasil futbolcu olmuş inanilmaz başari.Taylan ve berkanla bu kadar oluyor. Adamlar boş pozisyonda bile pası ayağa atamıyorlar
Yok ben dua eden taraftayımAteyiz miyiz üstad?
En önemlisi bu zaten. İstedikleri zaman neler yapabileceklerini görsün hirbolarBen çok umutsuzdum ama kötü oynamıyoruz. Umarım bu maçta barcelonaya ezilmeyiz de takımın güveni de biraz yerine gelir.
Onyekuru iste.Ama Sayin Gsc halkimiz hep pilav yemekten bikti farkli tatlar istediatlet oyuncumuz olsa dert açabilirdik barça'nın başına ama elimizde buna uygun adam yok. en yakın isim kerem