⚽ AL 21/22 Son 16 M:1 | Barcelona 0-0 Galatasaray | MS | 10 Mart

Su bir gercek ligde farkli avrupada farkli oynuyoruz. Bu macta macta ne kadar ciddi oynadigimizi, sacma hareketler yapmadigimizi görüyoruz.
Beni en cok sevindiren düzgün savunma yapiyoruz. Bunun 3'te birini ligde yapsak bu kadar maglubiyetimiz olmazdi.

Ligde savunma futbolu ile bir yere varamazsin ama. Maclar kisir gecer cok. Bu takimin sikintisi yeteneksizligi. Sadece topsuz oyun ve kosma gerektiginde takim isini yapiyor gayet guzel

şuan tek sorun özgüven barca sahasına girince elimiz ayagımıza dolanıyor

Barca küçümseyerek ve nasıl olsa alırız düşüncesiyle oynadı ,ben öyle gözlemledim ,ama bizimkilerde ciddiyetle oynadı yeterli değiliz bi çok sebebi var bunun ,en büyük sebebi son dönemdeki yaşanılan stresslerdir ,ama mücadele ediyorlar hepsine helal olsun buyüzden.şaşayı daha güçlü gördüm bu beni mutlu etti çünkü çok şey bekliyorum.

Dembele abumeyang girmemeli ,dembele traore gibi değil iki üç kişinin arasına girip çıkabilen bi bileğe sahip,traore tek yakalayınca boş alanda çok tehlikeli,dembele her türlü çok tehlikeli,depay payet tarzı bi oyuncu ,çok boş bırakırılırsa fiş çeken tip,ama iyi tutulursa etkisi düşüyor,

0-0 gitmesi gereksiz cesaret vermemeli bize,bian kanarız barcanın etkisiz görüntüsüne sonra ceza kesilir bize.bu maçların anahtarı son düdük çaldığında bile duyamayacak kadar konsantre olmak ciddi oynamaktır.

Kısmetse Bakalım ikinci yarı ne olacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

B7C3CE0A-4872-46F7-857A-C575CABCDC45.webp

Şu modum

Geri
Üst Alt