⚽ AL 21/22 Son 16 M:1 | Barcelona 0-0 Galatasaray | MS | 10 Mart

Marcao zaten cakili oynadiginda avrupanin en iyi ilk 20 defasi arasindadir. Marcaoda sikinti takim ileri ciktiginda aciga cikiyor. Mental olarak zayif oldugu icin sacma sapan isler yapiyor.

Ah ah gomis bi adim geride olsa galibiyeti konusuyorduk

bu takima hayvan gibi basan kosan teknigi iyi iki ortasha ve onyekuru tarzinda sag ve sol kanada adam lazim

Screenshot_20220311-010626_Chrome.jpg

Ruyamda mac berabere bitmisti 2 kere. Twitterda Galatasaray 1-0 sonra 1-1 gibi bisey gordum.ama mac deplasmanda dedim kendime,aslantepede degilki.sonra 1-0 one gectigimiz icin kazanalim dedim,son dkda yemeyelim diye ruyamda boyle icimden geçiriyorum.o ara twitterdaki bazi salaklar ya 1-1 yazdi ya da bana oyle geldi ruyamda.yani olumluydu ruyalarim,detaylari karmaşık olsa da

Bu takım kontra oynar. Başka bir sistem de pert oluyor. Adamların hem sağında hem de solunda yürüyerek adam geçen elemanları var. Kalecimiz iyi olmasa fark yerdik ilk yarıdan.
Hangi maçı izledin rengo sen ?
Çünkü ben hatırlamıyorum Pena'nın frikik haricinde çıkardığı bir top.

JK maçını erteletip, full konsantre Barçalamaya odaklanmalıyız. BElmas lobilere başla.

Ligde oynanama değil bence ya - ligde bu kadar motive konsantrasyon yok ve ligde sen açılmak zorundasın , kilidi kırmak zorundasın yeri gelince o da kolay değil. Cica Taylan ve Berkan bal üreten arı değiller top ayaklarında oldu mu.

Misal Cica girdide topa değdi mi hatırlamıyorum. defansif faul / müdahele yaptı mı onuda hatırlamıyorum. Ama Emre mesela pas kalitesi 1 - 2 yerde daha yii olabilirdi ama topla bir şyeler yapmya uğraşıyor en azından.

bir kez daha anlaşılmıştır ki Galatasaray bu ülkenin en büyük değil TEK BÜYÜK takımıdır

Top oynamaya calistigimiz her mac menemen belediyespora karsi dahi olsa rezil oluruz. Top oynamamaliyiz. Mesela defanstan pasla cikmak yasaklanmali vur gitsin
+1
Takım öyle kurulmuşki oynayan değil oynatmayan bir takımız. Bjk maçındada böyle oynamamız lazım. Oynamaya kalkarsak defolar ortaya çıkıyor. Taylanla berkanka faln pasla çıkacam dersen tuzlaspordan bile 5 yersin, ortasahamız yeteneksizler ordusu resmen.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen öyle. Avrupa'daki defansif reaksiyonların Terim'le alakasının olmadığının ispatı gibi bir maçtı.
helal olsun bu takıma yetenek olmasada işlerini yaptılar

tdsiz oynamak kolay degil avrupada bide terim gibi taktik bilgisi 0 olan bi adamı yıllarca cektiler

Geri
Üst Alt