⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

İlk on dakikada bir gol yersek geçmiş olsun maç farka gider. Artık 4 mü olur 5 mi olur allah bilir.

Fakat şöyle direnç gösterip ilk devreyi 0-0 geçebilirsek ikinci devre onlar tutuşacak. Çok şükür ki deplasman golü kuralı yok ama deplasman golü kuralı varmış gibi oynamalıyız. O golü yememeliyiz.

Erken gol yesek de 60 70 arasina kadar sakin olmaliyiz. Sonra tam saha press

Napoli de bizim gibi deplasmandan beraberlikle dönmüş ama kendi sahalarında 15 dakikada yedikleri iki golle havlu atmışlar. Gene önde presle başlayacaklar inşallah futbol tanrıları bizimle olur da gol atamazlar.

Torrent kurt gibi taktik yapıyo. Yani ilk adam olarak görucez daha ama Pep yıllarca boşuna birlikte çalışmadi. Açıkçası farklı bir taktik bulabilir diye düşünüyorum. Umarım planları tutar. Sadece savunma yapmayız bu maçta sanırım. Çünkü papaz kaç defa yer yada çekirge kaç zıplar biliyoruz. Torrentinde bunu düşündüğünden eminim. Savunma yapicaz orası garanti ama hücum aksiyonları daha farklı olabilir.

Son düzenleme:
Penaltı olursa oyundaysa 1 numara kesinlikle Babel olmalı. Babel yoksa muhtemelen Cica girmiş olur oyuna o kullanır

Maç yine 23:00'da diye biliyordum. 20:45 olması çok güzel oldu ya.

BASTIR ŞANLI GALATASARAY'IM !!!

PENA

BOEY - NELSSON - MARCAO - AANHOLT

TAYLAN - BERKAN

BABEL - FEGHOULI - KEREM

MOSTAFA​

Son sezonların en önemli maçı tartışmasız.

Çok değişik bir psikoloji yarattı üstümde, önce tur için umutlanıyorum, 10 dakika sonra maç aklıma geliyor fark yeriz dağılırız diyorum, sonra tekrar kitleriz Barça'yı gol sıkıştırıp eleriz diyorum.

Yine ne kadar tanrı varsa hepsinin yanımızda olması gerekiyor.

Camp Nou'da oynadığımız oyuna benzer bir oyun oynamalıyız.

Yoksa Napoli'nin kaderini yaşarız. Onlar da Camp Nou'da berabere kalmışlardı. Ama kendi evlerinde 4 yemişlerdi.

0-0 ne kadar süre götürebilirsek o kadar bizim yararımıza.

KONSANTRASYON'u bozmamalıyız!!!

Ne yaptınız arkadaşlar bu bilet işini. Maça gelmek istiyorum ama henüz bilet alamadığım için gidiş dönüş işini de ayarlayamadım. Ankara'dan İstanbul'a yht hızlı tren biletleri de bitmiş. Ne güzel 200 liraya git gel yapacaktık. Bilet alabilirsek şimdi gidiş dönüşü uçakla yapacağız artık mecburen. Parasından ziyade trenle gidiş dönüş daha rahattı benim için uçağın saatleri ve havaalanına gidiş biraz daha sıkıntılı, ama neyse bir bilet alalım da gidiş dönüşü bir şekilde ayarlarız.

Şimdi dün gs mobil üyelerine öncelikli bilet satışı açıldı ve 32 bin bilet bilmem kaç saniye içinde tükenmiş. Çoğu Arap turistler gelecekmiş. Bu adamlar bağırıp çağırmaz, kuru gürültü yaparlar. Bize asıl fanatik Galatasaraylılar statta kulakları sağır edecek şekilde bağıracak taraftar lazım Bugün saat 11'de tüm taraftarlara açılacak ama bilet alabileceğimden pek ümitli değilim. 6 maçlık kombineden alırım diyordum en fazla hep kendi kendime ama o kombine satışları da kapanmış sanırım. Bakalım saat 11 olsun bilet almayı deneyeyim. Olmadı içinizden biri ücreti karşılığı devreder bana bir bilet. Bu bilet işi karaborsaya düşecek en sonunda sanırım.

1647325695853.webp

12 de %100

Geri
Üst Alt