⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Son düzenleme:
Bilet bulamazsak Acun'un exxen tv'sine para kazandırmaktansa kaçak yayın izleriz o zaman biz de. Ya da belki bir Azeri kanalı ilk maçta olduğu gibi bu maçı da şifresiz yayınlar. Azeriler kadar bile olamadık. Ülkenin en önemli maçını hiç bir Türk kanalı şifresiz yayınlamıyor. Ülke insanlarının ne kadar para göz olduğu buradan belli oluyor.

Ben kendimi pc karşısında bira ve çerez eşliğinde bu maçı izleyeceğime alıştırıyorum yavaştan. Olur da es keza bir maç bileti bulursak izlemeye stata geliriz. Yok bulamazsak o zaman iyi yanlarına bakarız. Sıcacık evimizde izleyeceğiz maçı sonuçta. O soğukta, o ayazda, o kadar eziyet, bir de yenileceğimizi baştan bildiğimiz maçı statta izlemek için onca cefaya değmez diyerek avuturuz kendimizi artık. Bir de yenersek ama o zaman da ama statta izleyemediğimize baya üzülürüz tabi. Kısmet, nasip. Hayırlısı diyelim. Perşembe akşamı için şimdiden sabırsızlanmaya başladım. O ana odaklandım ben tamamen. Hayat durdu sanki varsa yoksa perşembe akşamı. Kalp dayanmaz bu heyecana.

Son düzenleme:
Evet bjk maçında sözümü dinlediniz bu maçta da dinleyiniz.

ASLA

Kareografi yapmayın

LÜTFEN
Ya da yapın şöyle bir şey

E856B188-C149-41B5-A74D-FCE5D0057564.webp

ilk yaridaki gs ikinci yaridada aynisini oynardi, takim maci rolantiye almak istediki dogru hamleydi önümüzde avrupa maci var bu maci aldik siradaki gelsin düsüncesi olustu, ve ilk yaridaki gsyi ben uzun yillar görmedim, o nasil presdi arkadas helal torrent.

dün çok yoruldular ya, iki günde nasıl dinlenecekler. Tek korkum bu. turu geçeceğiz uzatma-penaltı ama turu geçeceğiz

WhatsApp Image 2022-03-15 at 11.18.52.webp

Sepetime düşen biletleri aldırmadı bana satıldı diye böyle saçmalık olmaz. Abv

Biletler yine 5 saniye için de tükenmiş, kulüp de devri yasaklamış.Daha önce alınması gerekiyordu bu kararın

Konuda hayalleri siyah beyaz kalmış insanlar görüyorum

erken gol yemezsek şanslar ortada eğer erkenden gol yersek takım mental olarak çökecek. ilk 60 dakika gol yemezsek bizimde tur şansımız olur.

Yok arkadaş saatlerdir deniyorum ne 1. Kategori'den ne 11. Kategori'den bilet yok 1.500 TL'den tut 150 TL'ye kadar olan biletlerin tümü bitmiş yok böyle birşey keşke 6 maçlık kombine alsaydım tek Barcelona maçını izler diğerlerini satardım yanlış yaptık kaldık yolda, umudum birilerinden bilet devir almaktı yönetim onu da kapatmış tüm şansım sona erdi an itibariyle TV'den izleyeceğiz maçı başka çaremiz kalmadı ulan Burak Elmas Arap'lara peşkeş çektin tüm biletleri adamlar desteklesin şimdi takımı iyi bekle görürsün

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşımla birlikte 2 adet kombine aldık. Onu tcsi ile ve şimdi aktaramadığı için maça gidemiyorum. Bravo yönetim

Madem aktarımı engelleyecektiniz neden 2 adet sattınız ?

Geri
Üst Alt