Bilet bulamazsak Acun'un exxen tv'sine para kazandırmaktansa kaçak yayın izleriz o zaman biz de. Ya da belki bir Azeri kanalı ilk maçta olduğu gibi bu maçı da şifresiz yayınlar. Azeriler kadar bile olamadık. Ülkenin en önemli maçını hiç bir Türk kanalı şifresiz yayınlamıyor. Ülke insanlarının ne kadar para göz olduğu buradan belli oluyor.
Ben kendimi pc karşısında bira ve çerez eşliğinde bu maçı izleyeceğime alıştırıyorum yavaştan. Olur da es keza bir maç bileti bulursak izlemeye stata geliriz. Yok bulamazsak o zaman iyi yanlarına bakarız. Sıcacık evimizde izleyeceğiz maçı sonuçta. O soğukta, o ayazda, o kadar eziyet, bir de yenileceğimizi baştan bildiğimiz maçı statta izlemek için onca cefaya değmez diyerek avuturuz kendimizi artık. Bir de yenersek ama o zaman da ama statta izleyemediğimize baya üzülürüz tabi. Kısmet, nasip. Hayırlısı diyelim. Perşembe akşamı için şimdiden sabırsızlanmaya başladım. O ana odaklandım ben tamamen. Hayat durdu sanki varsa yoksa perşembe akşamı. Kalp dayanmaz bu heyecana.