⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Bilet transferi neden kapatılmış anlamış değilim bileti olan adamın işi çıkar da maça gidemezse ne olacak tribünler eksik kalacak gidemeyecek olanlar kulübe devretsin bari kulüp tekrardan satışa çıkartir ya da maç günü gişeden bilet satışı falan yapilsin bir şekilde sıkışırız ayakta izleriz illa koltuk sayısı kadar bilet satmak zorunda değilsin gerekirse üst üste izleriz merdiven boşluklarında falan ama bu maçta bilet skandalı yaşanmasın maç esnasında gerekirse bedavaya taraftarlar sokulsun maça tribünler sağlamdır herhalde çökecek hali yok, ekstra bilet satışları yapılmalı Perşembe sabahına kadar bir umut bekleyeceğiz bileti ancak Perşembe öğlene kadar halen bilet alamazsam geçmiş olsun o saatten sonra Ankara'dan İstanbul'a yetisemem uçakla bile zor yüzde 1 ihtimal var

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşımla birlikte 2 adet kombine aldık. Onu tcsi ile ve şimdi aktaramadığı için maça gidemiyorum. Bravo yönetim

Madem aktarımı engelleyecektiniz neden 2 adet sattınız ?
Aldığı an tanımlama niye yapmadınız, belki mağdur oldunuz ama en başından beri yapılması gereken uygulama buydu.

Bilet transferi neden kapatılmış anlamış değilim bileti olan adamın işi çıkar da maça gidemezse ne olacak tribünler eksik kalacak gidemeyecek olanlar kulübe devretsin bari kulüp tekrardan satışa çıkartir ya da maç günü gişeden bilet satışı falan yapilsin bir şekilde sıkışırız ayakta izleriz illa koltuk sayısı kadar bilet satmak zorunda değilsin gerekirse üst üste izleriz merdiven boşluklarında falan ama bu maçta bilet skandalı yaşanmasın maç esnasında gerekirse bedavaya taraftarlar sokulsun maça tribünler sağlamdır herhalde çökecek halı yok

Renktaş böyle maçlarda senin bahsettiğin durumdan ziyade karaborsa dönüyor o yüzden gidemeyen kulübe devretsin bir zahmet.

Keşke ligde 10 puan fazlaları olsaydı. O zaman Real maçını düşünerek bir kaç tane as adamlarını getirmezlerdi belki.
İlk maçtan daha zor olacağı zaten belli.

14:01 de tüm biletler tükenmişti. Uzun zamandır foruma yazmıyorum.Bilet işini anlamaya çalışayım diye girdim foruma. Şimdi başkan elmas'a selam ve sevgilerimizi en derinden göndermek yasak mı değil mi kardeşim ??

Bu arada uA whatsapp gruplarında biletler havada uçuşuyor(muş).

Evet maç biletinin üstüne soğuk su içtik, an itibariyle Ankara'da Perşembe akşamı maç yayını yapacak içkili bir ocak başı mekanı aramaya başladım Eryaman'da var bir iki yer ama Exxen'de maç yayını yapıyorlar mı telefonla bir aramam lazım

PvA ve Nelson dun biraz uzun zeminde yatınca hafif bir çarpıntı yaşadım. Ama iyi kurtardilar aslan parcalari

52000 kişi sahada 11 kişi tribünde olursa türü geçme şansımız var. Öbür türlü farka razı olalım simdiden

Penaltılara kalırsa felaket bir şey olur. Kalp dayanmaz.

Geri
Üst Alt