⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Barça maçı tur atlamak kısmet olursa bu hafta futbola çok doymuş şekilde yaşayacaz kısmetse.epl de maçlar çok güzel geçti ,uefada konferansta cl de ,bizim lig maçımız ve barça maçımız çok güzel geçti,bu akşam gene cl maçları var.sağlam bi 10 gün geçirebiliriz kısmetse

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allahini seven defansa gelsinlik bir mac olur. 11kisi kale önunden ayrilmadan penaltilara atmamiz lazim kendimizi. Orda sartlar esitlenir

buradan elene de biliriz, Barcaya elenip 'vay efendim nasıl elendik, niye elendik' diyecek halimiz yok.

Kulübü bu noktaya getiren başta Fatih terime, futbolculara, son barca performansıyla tur heyecanını istanbula taşıyan Domenec Torrent'e teşekkür ederiz.

Bu kulüp kendisine bir katre kadar hizmet edeni şerefle yad etmiştir, yine edecektir

Allahini seven defansa gelsinlik bir mac olur. 11kisi kale önunden ayrilmadan penaltilara atmamiz lazim kendimizi. Orda sartlar esitlenir

Penanin penaltilarla turu bize getireceği senaryoya inanamiyorum. Tarihi bir olay olur. Ha akabinde Barcelonaya artik ayak basamaz. O ayri. Real Madride transfer olsun daha iyi :D

buradan elene de biliriz, Barcaya elenip 'vay efendim nasıl elendik, niye elendik' diyecek halimiz yok.

Kulübü bu noktaya getiren başta Fatih terime, futbolculara, son barca performansıyla tur heyecanını istanbula taşıyan Domenec Torrent'e teşekkür ederiz.

Bu kulüp kendisine bir katre kadar hizmet edeni şerefle yad etmiştir, yine edecektir

Buyuk olasilik elenecegiz zaten. Ama bu heyecani yaşamak bile buyuk lütuf. Kiytirik ligimizde neden Rize, Giresun gibi takimlarla oynuyoruz sorusuna cevap bu maç işte. Avrupa maçları

Uzatmalara kalmasın, penaltılara kalmasın, bizde kalp var.

Maçı izlemeden önce, pozisyonları idrak edemeyecek kadar içmekte faide görüyorum, yoksa 0-0 veya önde gittiğimiz sürece ölebilirim.

şimdi exenmi alacaz bu maç için yaw. :crushed::3838::think:😑😐

no name yoneticiler ne sacma sapan simardi yahu

Geri
Üst Alt