Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.675
- 2.153
- 1.778
Penada bugün bütün topları rakibe attı
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevilla god mode açmazsa yine muhtemelen öyle de olacak.Kupayi atalanta alsın
Feghouli kadroda yoktu, büyük bir ihtimalle sakattı. Emre Kilinc'i oyuna alabilirdi ama fark yaratmazdı diye düşünüyorum.- Madam Feguliyi bu maçta oynatmayacaksın Bjk maçında iyi giderken neden çıkarırsın
- Son haftaların en formsuz oyuncularından olan Ciculdao Bu maça nasıl 11 de başlar
- Uzun zamandır Ligde kadroya bile almadığın Halil ve Morutan ı nasıl maç kurtarsın diye sahaya atarsın
Bilmiyorum ters ters işler
Benim beklentim toplamda max 30 milyon ne yazık ki. Bu da benim beklediğim kadro için yetersiz. Ancak basarabilirsek önümüzdeki sezon ne hakem ne de Tff konusuruz burada. O kadar da iddialıyım. Ama umarım senin 61 milyon gerçekleşir renktaş.kerem marcao nelson bu macta iyiydi
piyasa yükseldi bayagı
25 kerem desek
16 marcao
16 nelson
3 cica
1 morutsan
61 mılyon para ediyor bu paraya mukemmel kadro kurulabilir
renktaş 30 cok az bu topcular icin satmayız daha iyiBenim beklentim toplamda max 30 milyon ne yazık ki. Bu da benim beklediğim kadro için yetersiz. Ancak basarabilirsek önümüzdeki sezon ne hakem ne de Tff konusuruz burada. O kadar da iddialıyım. Ama umarım senin 61 milyon gerçekleşir renktaş.
Iyi olmus serefsize
Marcao kemiksiz 20 ederkerem marcao nelson bu macta iyiydi
piyasa yükseldi bayagı
25 kerem desek
16 marcao
16 nelson
3 cica
1 morutsan
61 mılyon para ediyor bu paraya mukemmel kadro kurulabilir
Ilk yarıda bizim en iyi oyuncumuzdu. Bütün topları öldürdü, oyunu soğuttu, yerlesmemizi sagladi vs. Tam bir mal. Barcanin oyununa zerre uymayan bir herif.Adama traore topçu mopçu değil, kerem az vücut bassa buna künde atar. Yetenek olarak keremin çeyreği falan
Fatih hoca nerden cikticanımız sağ olsun demek lazım. mücadele için, yaşanan heyecan için, bir umut verdikleri için tüm oyuncularımıza sevgilerimi sunuyorum.
xavi’nin kenardaki hal ve hareketleri kenar adamlığının sadece oyuncu sokup çıkarma olmadığını ispatladı.maalesef eli cebinde bir td ve daima oyunda olan bir td farkı olunca 50b kişi bile bazen etkisiz kalabiliyor.
oyun olarak barca’ya karşı ne kadar oynanabilirse o kadardı. orta sahamızda bir oyuncu turu çok büyük etkileyebilirdi diye düşünüyorum. bu kadronun üzerine yapılacak 2-3 takviye ile artık bu kulvarın daimi takımlarından oluruz diye umuyorum.
oyunculara,taraftarımıza ve fatih hocaya her şey için teşekkürler.
başarılar gelir geçer..
Karaktersizlik abidesi anarşist p
Iyi ceza yeriz
boldladıgım kısım komik olmuscanımız sağ olsun demek lazım. mücadele için, yaşanan heyecan için, bir umut verdikleri için tüm oyuncularımıza sevgilerimi sunuyorum.
xavi’nin kenardaki hal ve hareketleri kenar adamlığının sadece oyuncu sokup çıkarma olmadığını ispatladı.maalesef eli cebinde bir td ve daima oyunda olan bir td farkı olunca 50b kişi bile bazen etkisiz kalabiliyor.
oyun olarak barca’ya karşı ne kadar oynanabilirse o kadardı. orta sahamızda bir oyuncu turu çok büyük etkileyebilirdi diye düşünüyorum. bu kadronun üzerine yapılacak 2-3 takviye ile artık bu kulvarın daimi takımlarından oluruz diye umuyorum.
oyunculara,taraftarımıza ve fatih hocaya her şey için teşekkürler.
başarılar gelir geçer..
Bu görüşe de katılmıyorum adamlar özellikle ilk yarı önemli derecede top kaybı yaptı.Kalite farkı var işte. Devreye 2-0 önde girsek 2.yarı Barça yine 3 tane atabilirdi. Adamlar bir ekol o baskılarını kırmak zor çünkü topu ayaklarından alamıyorsun. Kura şanssızlığı oldu takım da iyi iki maçta da iyi mücadele etti
Çıktığı an üzüldüm yeminle, oyunlarını acayip yavaşlatıyor. Dembele girince hızlandı barçaIlk yarıda bizim en iyi oyuncumuzdu. Bütün topları öldürdü, oyunu soğuttu, yerlesmemizi sagladi vs. Tam bir mal. Barcanin oyununa zerre uymayan bir herif.