⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Penada bugün bütün topları rakibe attı

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalite farkı var işte. Devreye 2-0 önde girsek 2.yarı Barça yine 3 tane atabilirdi. Adamlar bir ekol o baskılarını kırmak zor çünkü topu ayaklarından alamıyorsun. Kura şanssızlığı oldu takım da iyi iki maçta da iyi mücadele etti

canımız sağ olsun demek lazım. mücadele için, yaşanan heyecan için, bir umut verdikleri için tüm oyuncularımıza sevgilerimi sunuyorum.

xavi’nin kenardaki hal ve hareketleri kenar adamlığının sadece oyuncu sokup çıkarma olmadığını ispatladı.maalesef eli cebinde bir td ve daima oyunda olan bir td farkı olunca 50b kişi bile bazen etkisiz kalabiliyor.

oyun olarak barca’ya karşı ne kadar oynanabilirse o kadardı. orta sahamızda bir oyuncu turu çok büyük etkileyebilirdi diye düşünüyorum. bu kadronun üzerine yapılacak 2-3 takviye ile artık bu kulvarın daimi takımlarından oluruz diye umuyorum.

oyunculara,taraftarımıza ve fatih hocaya her şey için teşekkürler.
başarılar gelir geçer..

- Madam Feguliyi bu maçta oynatmayacaksın Bjk maçında iyi giderken neden çıkarırsın
- Son haftaların en formsuz oyuncularından olan Ciculdao Bu maça nasıl 11 de başlar
- Uzun zamandır Ligde kadroya bile almadığın Halil ve Morutan ı nasıl maç kurtarsın diye sahaya atarsın

Bilmiyorum ters ters işler
Feghouli kadroda yoktu, büyük bir ihtimalle sakattı. Emre Kilinc'i oyuna alabilirdi ama fark yaratmazdı diye düşünüyorum.
Barcelona'ya 180 dakikalık bir maç yaptık, bu 180 dakikanın 3 dakikalık bir bölümünde bile oyunu karşı alana yıkıp bir baski kuramadık. Yani oyuncu değişikliklerini tek tek analiz edecek bir durum yok ortada.

FOE8AOTWQAEp6Jw

kerem marcao nelson bu macta iyiydi

piyasa yükseldi bayagı

25 kerem desek

16 marcao

16 nelson

3 cica

1 morutsan

61 mılyon para ediyor bu paraya mukemmel kadro kurulabilir
Benim beklentim toplamda max 30 milyon ne yazık ki. Bu da benim beklediğim kadro için yetersiz. Ancak basarabilirsek önümüzdeki sezon ne hakem ne de Tff konusuruz burada. O kadar da iddialıyım. Ama umarım senin 61 milyon gerçekleşir renktaş.

Benim beklentim toplamda max 30 milyon ne yazık ki. Bu da benim beklediğim kadro için yetersiz. Ancak basarabilirsek önümüzdeki sezon ne hakem ne de Tff konusuruz burada. O kadar da iddialıyım. Ama umarım senin 61 milyon gerçekleşir renktaş.
renktaş 30 cok az bu topcular icin satmayız daha iyi

Adama traore topçu mopçu değil, kerem az vücut bassa buna künde atar. Yetenek olarak keremin çeyreği falan

kerem marcao nelson bu macta iyiydi

piyasa yükseldi bayagı

25 kerem desek

16 marcao

16 nelson

3 cica

1 morutsan

61 mılyon para ediyor bu paraya mukemmel kadro kurulabilir
Marcao kemiksiz 20 eder
Kerem 20
Nelson 12-13
Cica eşantiyon
Morutsan bedava kira

50-55 toplarız gibi reis. Yarısını borca yatırıp kalanıyla sükseli bi takım kurulur

Adama traore topçu mopçu değil, kerem az vücut bassa buna künde atar. Yetenek olarak keremin çeyreği falan
Ilk yarıda bizim en iyi oyuncumuzdu. Bütün topları öldürdü, oyunu soğuttu, yerlesmemizi sagladi vs. Tam bir mal. Barcanin oyununa zerre uymayan bir herif.

canımız sağ olsun demek lazım. mücadele için, yaşanan heyecan için, bir umut verdikleri için tüm oyuncularımıza sevgilerimi sunuyorum.

xavi’nin kenardaki hal ve hareketleri kenar adamlığının sadece oyuncu sokup çıkarma olmadığını ispatladı.maalesef eli cebinde bir td ve daima oyunda olan bir td farkı olunca 50b kişi bile bazen etkisiz kalabiliyor.

oyun olarak barca’ya karşı ne kadar oynanabilirse o kadardı. orta sahamızda bir oyuncu turu çok büyük etkileyebilirdi diye düşünüyorum. bu kadronun üzerine yapılacak 2-3 takviye ile artık bu kulvarın daimi takımlarından oluruz diye umuyorum.

başarılar gelir geçer..
Fatih hoca nerden cikti

Denizliye elenen oyundan barcayı çirkefliğe iten takıma bence çok ciddi bir aşama kaydetti takım
Çıkışlardaki tercihler biraz iyi olsa elemek de işten değildi
Doğru taktikle oynanan 2 maç gördük
Barcaya bu kadroyla bundan iyisini oynayamazsın
Aradaki bjk maçı da farklı rakibe farklı taktikler düşünüldüğünü çalışıldığını çok net gösterdi

Daha 2-3 ay önce hiçbir takıma karşı doğru düzgün bir oyun planımız bile yokken her maç bir konunun daha iyileştiğini görüyorum
Abuk gol yemeler yok bayadır, iskeleti belli bir 11 oluşmaya başladı, son 3 maç defans anlayışı epey gelişti, ofansta da bir plan var, az da olsa rakip sahaya yerleşme daha düzgün, ortasaha top kapabilir hale geldi, gerektiğinde pres yapabiliyor
Birkaç takviye ile kapılan toplar ve atak yaparken tercihler de gelişecektir diye düşünüyorum
En azından artık gelişim için ümit veriyor takım
Önümüzdeki sezon daha farklı olacağımızı düşünüyprum

başarılar gelir geçer..
boldladıgım kısım komik olmus

Kalite farkı var işte. Devreye 2-0 önde girsek 2.yarı Barça yine 3 tane atabilirdi. Adamlar bir ekol o baskılarını kırmak zor çünkü topu ayaklarından alamıyorsun. Kura şanssızlığı oldu takım da iyi iki maçta da iyi mücadele etti
Bu görüşe de katılmıyorum adamlar özellikle ilk yarı önemli derecede top kaybı yaptı.
Olaya bir de şu açıdan bakmak lazım. Onlarin ayağından top almak yerine biz ayağimizdaki topu ne kadar tutabiliyoruz?

Geri
Üst Alt