⚽ AL 21/22 Son 16 M:2 | Galatasaray 1-2 Barcelona | MS | 17 Mart

Marcao ile Kerem’in Barcelona Highlights videosunu yapsalarda paylaşsak.

Defans oyunda gerçekten oyuncu profili ve detaylar belirleyici oluyor.İlk golde Boey'in bir anlık dalgınlıği ve alanındaki Pedri'yi kaçırması, ikinci golde de Van Anhold'un kenardayken savunmanın pozisyon alamaması ve Berkan'in ofsaytı bozması nedeniyle yine öne geçtiğimiz bir maçta kaybettik.İç sahada mutlak gol bulacağımiz belliydi ama gol yememek için oyunu tutamadık,sogutamadik.

maçta olabildiğince iyi savunma yaptık
maçı kaybettiren yaratıcı oyuncumuz olmaması ileride
bir kanat bir orta sahaya bu barçaya daha fazla gol atabilirdik. yeterli fırsatı da bulduk
çok yazık oldu

Adama traore topçu mopçu değil, kerem az vücut bassa buna künde atar. Yetenek olarak keremin çeyreği falan
dembele ve traore net olarak fener'deki osayi samuel'un 2 üst modeli. beyni yok ikisinin de. sadece kosuyorlar. fati düzelince sola gecer, ferran torres sag kanatta oynar. forvete birini alip aubameyang'i yedek yaparlar. barcelona gibi top class takimlarda daha zeki oyuncular olmali

En önemlisi Avrupa'da camia olarak güven tazeledik. Oyuncularımız güzel vitrin yaptı. İyi bir organizasyonla Avrupa Ligi'nde, Konferans Ligi'nde tepeye oynama potansiyelimiz olduğunu hem kendimize hem Avrupa'ya kanıtladık. Buna sezonun kazanımı olarak bakabiliriz. Gelecek sezon Avrupa'ya gitme şansımız düşük olsa da sonraki sezonlarda bunu düzenli olarak yapmalıyız. Maddi olarak da ancak böyle düze çıkarız.

Avrupa'ya gitme şansımız hala var. Üst üste galibiyetlerle yukarı tırmanırız.

En önemlisi Avrupa'da camia olarak güven tazeledik. Oyuncularımız güzel vitrin yaptı. İyi bir organizasyonla Avrupa Ligi'nde, Konferans Ligi'nde tepeye oynama potansiyelimiz olduğunu hem kendimize hem Avrupa'ya kanıtladık. Buna sezonun kazanımı olarak bakabiliriz. Gelecek sezon Avrupa'ya gitme şansımız düşük olsa da sonraki sezonlarda bunu düzenli olarak yapmalıyız. Maddi olarak da ancak böyle düze çıkarız.
konferansa kalsak kazanirdik onu bu motivasyonla. cidden mükemmel mücadele ettik

van anholt hariç hepsinin canı sağolsun oyuncular yan yana durduklarında bile (marcao hariç) devasa fizik farkı vardı.
van anholta gelince o götüne kına yakabilir 2. gol bok var gibi yere yatıp kaklmama huyu ile alakalıydı.

birde avrupalı takım tutan tüm araplar şerefsiz ve kansız bilmem ne çocuklarıdır.
o pozisyonda berkan yat yere diye işaret etti. ben ona da sövüyorum reyz.

o pozisyonda berkan yat yere diye işaret etti. ben ona da sövüyorum reyz.
onu bende gördüm reis ama bu herif bokunu çıkardı
berkanda aynı mevzuyu ilk rize maçında yaptı zaten.
aklı aldığı adam kendisi gibi
edit. rize maçında yere yatıp kalkmayan alparslan olabilir aslında

korkunç bişey

şarkıdan bahsediyorum

Maalesef orta saha yüzünden kaybettiğimiz maç oldu.

Belhanda-fernando-gedson

Şöyle bir orta sahamız olsa turu almamız içten bile değildi.

Bize iki tane dikine oynayan atlet orta saha lazım.

dembele ve traore net olarak fener'deki osayi samuel'un 2 üst modeli. beyni yok ikisinin de. sadece kosuyorlar. fati düzelince sola gecer, ferran torres sag kanatta oynar. forvete birini alip aubameyang'i yedek yaparlar. barcelona gibi top class takimlarda daha zeki oyuncular olmali
Barcelonanın yapısı traore'yi oynatmaya müsait değil ki. Adamların olayı pas futbolu, o bölgede de teknik oalrak çok üst düzey olan pas futboluna daha yatkın oyuncu gerekiyor. Dembele de aynı şeyin laciverti ancak daha efektif bir herif.

Traore gibi oyuncuyu oynatmak için öncelikle drogba gibi bir forvetin olacak. Bak hiç zorlamadan bayern'e falan geçiş yapsın lewa müller falan takılırlar.

Biz başabaş oynadık diye herkes antu taraftarı gibi barcelonayı küçük görmeye başlamış. Bizden başka kim gelse elerdi diye düşünülüyor ama ben en az final oynayacaklarını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt