Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dembele ve traore net olarak fener'deki osayi samuel'un 2 üst modeli. beyni yok ikisinin de. sadece kosuyorlar. fati düzelince sola gecer, ferran torres sag kanatta oynar. forvete birini alip aubameyang'i yedek yaparlar. barcelona gibi top class takimlarda daha zeki oyuncular olmaliAdama traore topçu mopçu değil, kerem az vücut bassa buna künde atar. Yetenek olarak keremin çeyreği falan
kerem marcao nelson bu macta iyiydi
piyasa yükseldi bayagı
25 kerem desek
16 marcao
16 nelson
3 cica
1 morutsan
61 mılyon para ediyor bu paraya mukemmel kadro kurulabilir
konferansa kalsak kazanirdik onu bu motivasyonla. cidden mükemmel mücadele ettikEn önemlisi Avrupa'da camia olarak güven tazeledik. Oyuncularımız güzel vitrin yaptı. İyi bir organizasyonla Avrupa Ligi'nde, Konferans Ligi'nde tepeye oynama potansiyelimiz olduğunu hem kendimize hem Avrupa'ya kanıtladık. Buna sezonun kazanımı olarak bakabiliriz. Gelecek sezon Avrupa'ya gitme şansımız düşük olsa da sonraki sezonlarda bunu düzenli olarak yapmalıyız. Maddi olarak da ancak böyle düze çıkarız.
Zaten Türk takımları ağırlıklı olarak Konferans'a düşecek artık. Gelişimi sürdürürsek o kupayı kazanma ihtimalimiz var.konferansa kalsak kazanirdik onu bu motivasyonla. cidden mükemmel mücadele ettik
Maci izlememedim .Totem yaptigim icin Torenti de sevmem ilk maci 0-0 bitiren ve 2.maci 2-1 ile barcaya kaybeden adami elestirmem.Saglik olsun.Aynen aynen hoca yüzünden elendik teeee Allahım ya Allah akıl fikir versin bazılarına
o pozisyonda berkan yat yere diye işaret etti. ben ona da sövüyorum reyz.van anholt hariç hepsinin canı sağolsun oyuncular yan yana durduklarında bile (marcao hariç) devasa fizik farkı vardı.
van anholta gelince o götüne kına yakabilir 2. gol bok var gibi yere yatıp kaklmama huyu ile alakalıydı.
birde avrupalı takım tutan tüm araplar şerefsiz ve kansız bilmem ne çocuklarıdır.
onu bende gördüm reis ama bu herif bokunu çıkardıo pozisyonda berkan yat yere diye işaret etti. ben ona da sövüyorum reyz.
Barcelonanın yapısı traore'yi oynatmaya müsait değil ki. Adamların olayı pas futbolu, o bölgede de teknik oalrak çok üst düzey olan pas futboluna daha yatkın oyuncu gerekiyor. Dembele de aynı şeyin laciverti ancak daha efektif bir herif.dembele ve traore net olarak fener'deki osayi samuel'un 2 üst modeli. beyni yok ikisinin de. sadece kosuyorlar. fati düzelince sola gecer, ferran torres sag kanatta oynar. forvete birini alip aubameyang'i yedek yaparlar. barcelona gibi top class takimlarda daha zeki oyuncular olmali
Taraftarda çok yetersizdi maalesef