Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.137
- 39.445
- 3.993
Lig başlasın yerli harici Portekizce konusanlar oynayacak belki alioski istisna olur birtek onun dışında jesus yapamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlardan daha kötü takım bu Slovacko.ümraniye, istanbulspor ve giresun maclarinin provasi
Bende beğenmedim üstelik rakipleri Ankaragücü seviyesindeFenerbahçe çok kötü özellikle defansif olarak arkaya kaçırdığı toplar verdiği boşluklar çok ciddi. İyi ki bu gün karşılarında yetenekli az biraz iyi bir takım yoktu. Hakemede dua etsinle 1 penaltı bir de ciddi bir yerde faulü vermedi.
Ciddi olarak daha iyi bir Fener bekliyordum ama defans arkasına atılan toplar hep pozisyon, top kaybı çok geçen seneden daha geride bu takım. Osayi'nin rakibi aşağı doğru çekip indirdiği pozsiyon penaltı mesela dua etsinler hakem kör ve Var yok. Yine Ferdi'nin rakibi indirdiği faul+ sarı kart(tehlikeli atağı kesmekten) hakem de ciddi kötü. Ben daha hazır, organize ve presli bir Fener beklerdim ama alakası yok şuan hatta Kiev maçlarından daha kötü.Bende beğenmedim üstelik rakipleri Ankaragücü seviyesinde
Herşeyi geçtim 13 transferde iş yapacak sadece Pedro ve alioski oldu diğerleri hepsi vasat
Ve gerçekten arkaya çok top kaciriyorlar bu normal degil