- 3 Temmuz 2012
- 139.495
- 87.934
- 5.338
futbolcu lisansı cıkarabilecek kadar yetenegi var dogruarda yetenekli ama fizik gücü çok ama çok düşük seviyelerde ve daha şimdiden bencil takılıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
futbolcu lisansı cıkarabilecek kadar yetenegi var dogruarda yetenekli ama fizik gücü çok ama çok düşük seviyelerde ve daha şimdiden bencil takılıyor
ya demekki portekizli dede ondan forma vermemiş bunafutbolcu lisansı cıkarabilecek kadar yetenegi var dogru
bu mactan sonra zor oynatırya demekki portekizli dede ondan forma vermemiş buna
valla aşırı abartıdığını bu maç anladım ki rakip cidden çok kötü bir takımbu mactan sonra zor oynatır
arda yetenekli ama fizik gücü çok ama çok düşük seviyelerde ve daha şimdiden bencil takılıyor
avrupaya giden ali akman olsun ömer vardı febede onun bile fizik kalitesi bundan çok daha iyi olduğu halde tutunamadılar.Bilmiyorum belki bu maça hastır ama çok kötü fizik kalitesi zamanla çok ama çok geliştirmesi gerekAvrupa’ya kaçarsa belki birşeyler olur bu çocuktan.
Szalai 17 milyon zu West HamFener umarım satar Osayi'yi. Baya iyi bek olmuş. Zayıflarlar orada.
fbdeki son macıArda dokundan aglayacak agafsfss
Ben bunu söylediğimde neler yazdılar burda. O arkadaşları sahneye davet ediyorum. 90 dakika oynadı birde bugün.. Şu zayıf rakibe karsi... Ama önemsemiyorum bazısı kuştu zaten. Neyse...valla aşırı abartıdığını bu maç anladım ki rakip cidden çok kötü bir takım