AL 22/23 B Grubu M:1 | Fenerbahçe 2-1 Dinamo Kiev | MS | 8 Eylül

kiev feneri yine polonyada falan oynarsa yenebilir.pedro,king,batsuayi aynı tip oyuncular.pedro tabi daha iyi bunlardan.valenciada kanatta yapamıyo.e zaten topta oynamıyolar.içerde dışarda cortlamaları yakındır

Fener ne zaman kazansa klasik GSC yorumları: "Bunlardan birşey olmaz".

Adamlar öyle yada böyle yeniyor. Geçen sezon 3 hafta daha olsaydı Trabzon veriyordu şampiyonluğu. Kötü veya iyi, adamlar dalavere, hakem, şans, bal diye diye kazanıyorlar.
Doğru son senelerde almadıkları kupa kalmadı hatta öyle çok kupa aldılar ki neyse.

Fener ne zaman kazansa klasik GSC yorumları: "Bunlardan birşey olmaz".

Adamlar öyle yada böyle yeniyor. Geçen sezon 3 hafta daha olsaydı Trabzon veriyordu şampiyonluğu. Kötü veya iyi, adamlar dalavere, hakem, şans, bal diye diye kazanıyorlar.
Bunlardan bisey olmaz

Ben iyiyse iyi derim.Ama bu namussuz türk hakemleri yerine yabancı hakemler yönetsin ligdeki maçları bunlar ilk üçe giremez.ama bjk için aynı şeyi söyleyemem.
Bu şikeciler top rakipteyken sahaya iyi yayılıyor..Çok fazla boş alan vermiyorlar.İyi bir takım bunları deler ama ligde kaç tane iyi takım varki..
Biz top rakipteyken sahaya kötü yayılıyoruz.Bakmayın az gol yediğimize.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hah işte bende bunu diyorum. Adamlar şikeci, sahtekâr, her türlü pislik var. O yüzden "bunlardan birşey olmaz" demek öyle kolay değil. Her tuşa basiyorlar. 8 senedir kupa alamıyorlar çünkü rakipleri çok iyiydi. Rakipler biraz tökezlesin, masa başı işlerle ligi vermez bu şerefsizler.

bu rakiplere karşı biz böyle oynayıp kazansak denilmeyen kalmazdı.
Bunlar alınca nedense öyle böyle kazanıyorlaaar ya önemli olan o oluyor.

Kötü de oynasan evet kazanacaksın ama eğer her zaman bu böyleyse, bir yerde mutlaka patlarsın.

Torrent dönemi tek gol mü hakkaten yav

Bayağı iyi pozisyonlara giriyorduk aslında.

Bir de heriflerde 2 m stoper var bizde 1.90 üstü adam yok işte Dan stoper geldi yeni

Yine de haklısın, duran top mevzusuna çok önem verilmeli.
Kornerde tek gol o galiba. Bir de Göztepe deplasmanında Nelsson'un golü var duran top olarak.

Doğru son senelerde almadıkları kupa kalmadı hatta öyle çok kupa aldılar ki neyse.
Yavv ne alaka? Adamlar yarışın içinde mi? İçinde? 1-2 sene istisna sürekli ya 2. Ya 3. oluyorlar hertürlü pisliği yaparak.

Benim demek istediğim, bunlardan bişey olmaz diyerek ipleri gevşek tutmamak.

Ben iyiyse iyi derim.Ama bu namussuz türk hakemleri yerine yabancı hakemler yönetsin ligdeki maçları bunlar ilk üçe giremez.ama bjk için aynı şeyi söyleyemem.
Bu şikeciler top rakipteyken sahaya iyi yayılıyor..Çok fazla boş alan vermiyorlar.İyi bir takım bunları deler ama ligde kaç tane iyi takım varki..
Biz top rakipteyken sahaya kötü yayılıyoruz.Bakmayın az gol yediğimize.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hemen sayalım ligdeki iyileri

Konya - yendi
Başakşehir
Antalya
Adana (Adana'ya gidecekler bide orda görelim)
Alanya (toparlayacaktir)
Antep
Derbiler (gs-bjk-ts)
9 tane iyi takım var ligde.

Ankaragücü gibi ne yapacağı belli olmayan takımlar var birde sürpriz kayıplar illa olacaktır bizim Giresun gibi.

Jorge Jesus maç sonu sahaya girdi ve Dinamo Kiev kalecisine "yere yat" dedi.

1662664020148.webp

Tamam daha yazmıyom ama geçen sezon Diagne ve Mohamed'in korner gollerinde korner hissimi yazmıştım konuya.
Torrent dönemi tek gol mü hakkaten yav

Bayağı iyi pozisyonlara giriyorduk aslında.

Bir de heriflerde 2 m stoper var bizde 1.90 üstü adam yok işte Dan stoper geldi yeni

Yine de haklısın, duran top mevzusuna çok önem verilmeli.

Ben çalışmak kadar duran topları kimin kullandığının da önemli olduğunu savunuyorum uzun zamandır. Bu sezon baya iyi duran top kullanacak oyuncu geldi. Yine olmazsa daha derin sorgulamaya başlayacağım :D

Ben çalışmak kadar duran topları kimin kullandığının da önemli olduğunu savunuyorum uzun zamandır. Bu sezon baya iyi duran top kullanacak oyuncu geldi. Yine olmazsa daha derin sorgulamaya başlayacağım :D
Valla Aytaç bile iyi duran top kullanıyor bence.

Çalışmıyorduk ya da klasik dışı yöntemler denemiyorduk bir de bizimkilerde gol atma özelliği de yoktu ne Marcao ne de Nelsson'da.

Akerim 3-5 tane atmalı bu sezon.

Fenerin en büyük artısı heriflerin tüm transferleri ilk maçında gol atıyor. Bu özgüven kazandırır oyuncuya.

3 maç kaçırırsa da fener taraftarı yer.

Geri
Üst Alt