- 6 Mart 2015
- 4.857
- 3.549
- 1.523
Bu akşam kalbimiz papazın çayırında atıyor... 22.00-00.30 arası fb ye başarılar.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100%Antu'da bile bu kadar fb destekleyen yoktur. Kendimize gelelim
Fenerin yenemeyecegini anliyoruzAek midtyland macini izlemistim. Aekten cok bi beklentiniz olmasin.
Kalbimi kiriyorsun artikFenerin yenemeyecegini anliyoruz
başarılar sarı kanarya![]()
Kalbimi kiriyorsun artik
4 takımımızada başarılar puan lazım
Haydi fenerbahçem
Boşa kolpaya gerek yok yenmeli hepsi sıralamada yükselmemiz lazım
Yooo bunları tutacak kadar kafayi yemedim çok sükürBoşa kolpaya gerek yok yenmeli hepsi sıralamada yükselmemiz lazım
Maç sonu ülke puanı topicinde en çok hepsi yenilsin diyenleri hesap kitap yaparken görücez hiç şaşmaz
20.sıradan 10lara 6.lığa falan nasıl inmeyi planlıyosun o yenmez bu puan almazsaYooo bunları tutacak kadar kafayi yemedim çok sükür
Ülke puanı umrumda değil. Kendi hakkimizla elemeyi geçelim. En kötü avrupa ligi oynayacağız zaten.20.sıradan 10lara 6.lığa falan nasıl inmeyi planlıyosun o yenmez bu puan almazsa
Ha diyosan sıralamada ülke puanıda umrumda değil avrupaya gidilmesede okeyim yeterki bütün takımlarımız yenilsin yine anlarım seni en azından tutarlılık var işin içinde
Ama hem hepsi yenilsin diyip hemde deli gibi puan hesabı yapmak hıyarlık ve tutarsızlık