AL 22/23 B Grubu M:3 | Fenerbahçe 2-0 AEK Larnaca | MS | 6 Ekim

Bu aeklilar niye 2 saat top suruyorlar. Hele 32 de bir pozisyon var. Sağda solda bomboş 2 adam var. Atsa net pozisyon. Adam topu ortaya attı ya la

Uçan kaçan fener 2.kume takımına niye zorlaniyormus vah vah

Şu vıcık vıcık maç anlatımları neden yaygınlaşıyor bilen var mı. Milli maçlar da böyle. Spikerler yüzünden maç izlenmiyor. Başak maçını anlatan spiker normal maçını anlatıyor mesela.
Ertem bugün Monaco penaltısında temas yok diyor. Kör müsün birader aklını mi kaybettin. Tamam tarafsın da niye yalan söylüyosun. Herkesin gördüğü şeyi farklı söyleyince gerçekler değişecek mi sanıyorsun. Bunların özeti bu.
Fener maçındaki eleman kim bilmiyorum ama sukadar söyliyim hayatımda konuşması sesi cümleleri bu kadar itici. Bu kadar yalaka başka spiker görmedim

Bu Altay kaleye gelen her topu içeri alma hastalığına sahip. Hakikaten kalibinin adamı değil.

Ben hâlâ fenerin iyi oynamadığını düşünüyorum bir büyük takım pas oyununu oynamalı fener çok direkt oynuyor ve tempolu oyunda bu iş yapar özellikle Kadıköy de bu tempoyu yakalıyorlar

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten orta sahada top kapip tehlikeli oluyorlar. Öyle pas yapacak bir takım değil bunlar. Biraz akıllı takım bunları zora sokar arkadaki boşlukları kullanır. Salak salak pas yapmaya gerek yok bunlara 3 pasta defans arkasına gideceksin

Ertem bugün Monaco penaltısında temas yok diyor. Kör müsün birader aklını mi kaybettin. Tamam tarafsın da niye yalan söylüyosun. Herkesin gördüğü şeyi farklı söyleyince gerçekler değişecek mi sanıyorsun. Bunların özeti bu.
Fener maçındaki eleman kim bilmiyorum ama sukadar söyliyim hayatımda konuşması sesi cümleleri bu kadar itici. Bu kadar yalaka başka spiker görmedim
Alp Özgen. Normalde iyi de bir adam. Belli ki bir talimatla yapılıyor bu vıcık vıcık anlatımlar. Ben Galatasaray maçını böyle anlatmalarını istemem şahsen.

' Emre trafikte..'
'Farklı departmanda duruyor'
gibi güya futbol literatürüne yeni tabirler katma peşinde olan bu dengesiz spiker bozuntusuna sokayım.

Zaten orta sahada top kapip tehlikeli oluyorlar. Öyle pas yapacak bir takım değil bunlar. Biraz akıllı takım bunları zora sokar arkadaki boşlukları kullanır. Salak salak pas yapmaya gerek yok bunlara 3 pasta defans arkasına gideceksin
Aynen set oyununda planları yok mesela ikinci yarı oyundan düşecek fener

Evander'e bayılanlar vardı.
Bu akşam mükemmel oynuyor yine, bir de malca penaltı aldırdı( takımı aleyhine)

Topu ayağında tutmayı bilen. Pas yapabilen ve bırak defans arkasına top atabilen (defanslari çok kötü çünkü) iyi atak yapabilen her takım bunları yener yada büyük sorunlar çıkarır. Konya bir örnekti sadece. Orta sahada top yaparak fenere top oynatmadi. Yer yer de kontra ile çıktı. Çok basit taktikleri var ama karşılarına iyi takım az çıktı çoğuna da puan kaybettiler. Bjk maçını saymıyorum bile İsmail sacmaldi o maçta.
Şu aek takımina orta seviye bir takım şuanda 3-4 tane atmisti bile

imparatorun adam edemediği emreyi jj adam etti

Geri
Üst Alt