- 20 Eylül 2009
- 19.020
- 17.563
- 2.773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ertem bugün Monaco penaltısında temas yok diyor. Kör müsün birader aklını mi kaybettin. Tamam tarafsın da niye yalan söylüyosun. Herkesin gördüğü şeyi farklı söyleyince gerçekler değişecek mi sanıyorsun. Bunların özeti bu.Şu vıcık vıcık maç anlatımları neden yaygınlaşıyor bilen var mı. Milli maçlar da böyle. Spikerler yüzünden maç izlenmiyor. Başak maçını anlatan spiker normal maçını anlatıyor mesela.
Fb yi destekledigim gün öldügüm gündür gülümfbyi başka yerde destekle birader burası antu değil @Barış Savaş
Zaten orta sahada top kapip tehlikeli oluyorlar. Öyle pas yapacak bir takım değil bunlar. Biraz akıllı takım bunları zora sokar arkadaki boşlukları kullanır. Salak salak pas yapmaya gerek yok bunlara 3 pasta defans arkasına gideceksinBen hâlâ fenerin iyi oynamadığını düşünüyorum bir büyük takım pas oyununu oynamalı fener çok direkt oynuyor ve tempolu oyunda bu iş yapar özellikle Kadıköy de bu tempoyu yakalıyorlar
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alp Özgen. Normalde iyi de bir adam. Belli ki bir talimatla yapılıyor bu vıcık vıcık anlatımlar. Ben Galatasaray maçını böyle anlatmalarını istemem şahsen.Ertem bugün Monaco penaltısında temas yok diyor. Kör müsün birader aklını mi kaybettin. Tamam tarafsın da niye yalan söylüyosun. Herkesin gördüğü şeyi farklı söyleyince gerçekler değişecek mi sanıyorsun. Bunların özeti bu.
Fener maçındaki eleman kim bilmiyorum ama sukadar söyliyim hayatımda konuşması sesi cümleleri bu kadar itici. Bu kadar yalaka başka spiker görmedim
Aynen set oyununda planları yok mesela ikinci yarı oyundan düşecek fenerZaten orta sahada top kapip tehlikeli oluyorlar. Öyle pas yapacak bir takım değil bunlar. Biraz akıllı takım bunları zora sokar arkadaki boşlukları kullanır. Salak salak pas yapmaya gerek yok bunlara 3 pasta defans arkasına gideceksin
Medyanın tümünün özeti. Satılmış ve talimatlıAlp Özgen. Normalde iyi de bir adam. Belli ki bir talimatla yapılıyor bu vıcık vıcık anlatımlar. Ben Galatasaray maçını böyle anlatmalarını istemem şahsen.
Topu ayağında tutmayı bilen. Pas yapabilen ve bırak defans arkasına top atabilen (defanslari çok kötü çünkü) iyi atak yapabilen her takım bunları yener yada büyük sorunlar çıkarır. Konya bir örnekti sadece. Orta sahada top yaparak fenere top oynatmadi. Yer yer de kontra ile çıktı. Çok basit taktikleri var ama karşılarına iyi takım az çıktı çoğuna da puan kaybettiler. Bjk maçını saymıyorum bile İsmail sacmaldi o maçta.Zaten orta sahada top kapip tehlikeli oluyorlar. Öyle pas yapacak bir takım değil bunlar. Biraz akıllı takım bunları zora sokar arkadaki boşlukları kullanır. Salak salak pas yapmaya gerek yok bunlara 3 pasta defans arkasına gideceksin
imparatorun adam edemediği emreyi jj adam etti
messi gibi gitti
messi gibi gitti
direkten döndü ama