AL 22/23 B Grubu M:3 | Fenerbahçe 2-0 AEK Larnaca | MS | 6 Ekim

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

1301396.png

1651420467216.png
1651139432896.png
2156.png

1665055438669.png

22/23 UEFA Avrupa Ligi B Grubu 3. Maç
Fenerbahçe - AEK Larnaca
Ülker Stadyumu
6 Ekim 2022 Perşembe
22:00

konuşmaya gerek yok. Fb'nin 3-4 farklı kazanacağı maç olur. Puan kaybederse çok şaşırırım

Gruplara bak yav şaka gibi. Biz farklı kupada oynamışız gibi geçen sezon.
Bizim ve Trabzon'un Avrupa'da yüzü hic gülmüyor kuradan yana.

Bize gruptan ciktiktan sonra Barcelona geldi. Grup desen Marsilya, Lokomotif Moskova ve Lazio. Deve disi gibi 3 takim vardi. Fener'in grubu savas kackini topcusu kalmayan D.Kiev, ne idügü belirsiz bir kibris takimi ve Rennes.

Trabzon gecen sene ilk elemede konferans kupasini kazanan Roma'yi cekip elenmisti. Simdi grubu yine deve disi gibi takimlarla dolu. Monaco deplasmanina gittikleri gün Fener iceride Larnaca ile oynuyor.

Bizim ve Trabzon'un Avrupa'da yüzü hic gülmüyor kuradan yana.

Bize gruptan ciktiktan sonra Barcelona geldi. Grup desen Marsilya, Lokomotif Moskova ve Lazio. Deve disi gibi 3 takim vardi. Fener'in grubu savas kackini topcusu kalmayan D.Kiev, ne idügü belirsiz bir kibris takimi ve Rennes.

Trabzon gecen sene ilk elemede konferans kupasini kazanan Roma'yi cekip elenmisti. Simdi grubu yine deve disi gibi takimlarla dolu. Monaco deplasmanina gittikleri gün Fener iceride Larnaca ile oynuyor.
AEK'nın bile çakması gelmiş

Şov yaparlar. Biz olsak son torbadan Monaco falan çıkar bunlara aek çıkıyor

Bence tam tersi bir maç bekliyorum herkes şov bekliyor ama rakip kapanıp hızlı ataklarla fenerin arkasına sarkarsa galibiyet bile alabilirler. Bunların zayıf noktasını topu bırakınca set futbolunda hiçbir şey yapamıyorlar topu bunlara bırakacaksın kaptığın toplarla arkalarına sarkacaksın.

Ben Fener'in Avrupa'da iyi ekiplerden ziyade kötü ekiplerle oynamasını tercih ediyorum. Kazanırlarsa zaten ağır favori oldukları için sorun olmuyor, kaybederlerse de 10 yıllık malzeme çıkıyor. Ayriyeten Fener'in grupta ikinci olması hem bu sezon hem ileriki sezonlarda lehimize olur.

@medyablok
Mustafa Sarıgül: Yarın saat tam 18 ile 19 arasında Kadıköy’deki Boğa Heykeli’nin önünde olacağım ve Fenerbahçeli taraftarlara sarılıp onları öpeceğim. Fenerbahçe'nin AEK'yı yenmesini ve Miçotakis'e selam göndermesini istiyorum.

Bu akşam Fenerbahçe'yi desteklememiz gereken bir maç olduğunu söylememize sanırım gerek yoktur.

İnşallah 8-10 tane atarsın Fenerbahçe.

Geri
Üst Alt