- 27 Ocak 2010
- 139.515
- 105.865
- 5.648
yani fbsevinmedim. yunan/g.kıbrıs takımı gol atınca sevinenlerden olmadık olmayacağız çok şükür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yani fbsevinmedim. yunan/g.kıbrıs takımı gol atınca sevinenlerden olmadık olmayacağız çok şükür
Fenerde rum takimisevinmedim. yunan/g.kıbrıs takımı gol atınca sevinenlerden olmadık olmayacağız çok şükür
Penaltiyla alakasi yok bence. Oyuncu ayagini yerde suruyerek kendini kaleciye dogru carpiyor, topun oldugu yone kosma arzusu yok.topla oynama niyeti de yok altay'ın. daha net bir yerde olsa kırmızı bile olabilirdi.
yani fb
ülke puanı ve tartışma platformunda attığınız postlardan sonra hatırlatıcam bu mesajlarıızıFenerde rum takimi
önce vücuduyla durduruyor. sonra da ayağıyla hamle yapıyor. penaltı değil penaltının babası.Penaltiyla alakasi yok bence. Oyuncu ayagini yerde suruyerek kendini kaleciye dogru carpiyor, topun oldugu yone kosma arzusu yok.
heaagoakkkkkkklllllllllllllll
1-1
goakkkkkkklllllllllllllll
1-1
Alakasi yok, adam daha kaleciyle munasebete girmeden once ayagini yerde surumeye baslamis. Topa dogru kosma niyeti kalmamis, amaci sadece dusmek olmus. Penalti verilmez kanimca.önce vücuduyla durduruyor. sonra da ayağıyla hamle yapıyor. penaltı değil penaltının babası.
febe kazanmasın kazanınca sanki barçayı cityi yenmiş gibi yalıyor febeli medya umarım 5 tane yerlerKazanmaları lazim hadi.