Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.808
- 109.641
- 4.878
bu rossi de mor gibi son pasa kadar iyi getiriyor sonra dağıtıyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim mottom su.valla bizim her maçtan önce rakibe başarılar dileyen şerroları çok şükür hiç bir zaman desteklemedim desteklemeyecem
O coşkuyu zayıf olmayan rakiplere yapamazlar bence arka tarafları evlere şenlik. Birde orta sahada hicbirsey yapmıyorlar. İleri at bas. Yakın zamanda bunları çözüp işlerini bitirirler ligde renktaş. Hakemler izin verirse tabiİç sahadaki coşkunun aynısı deplasmanda zor. Yenerler bugün ama yine. Rakip çok zayıf.
Benim demek istedigim, adam ucuz penalti pesindeydi pozisyonda. Dusmek icin ayagini bile surumeye baslamis. Bir insan ayaginin ust tarafini yerde suruyorsa zaten sonra dengesini kaybedip duser, fizige aykiri. Altay mudahale etmeseydi adam gene dusecekti, Altay'in salakligi diyelim. Ama hakem de bi saat izledi, o da tam emin degildi bence.Altayın eli direk rakibin bilegine geliyor. Net penaltı bence renktaş. Bir açı vardi 2 kez gösterdiler. Orda net görünüyodu. Fazla göstermediler o aciyi
Olsun, sonraki sezonlari dusunmeyelim mi? Bu nasil mantik admin bey?ayrıca bu senenin puanları gelecek sezonu değil 24-25 sezonunu etkiliyor. bu sezonun şampiyonu her türlü 3-4 eleme oynayacak.
fener zaten dünya kupası arasında dinlenecek. bir de direkt son 16'ya kalırlarsa avrupa'da oynamanın dezavantajını hiç yaşamayacaklar. siz tutuyorsanız tutun. ben tutmuyorum. öncelik fener'in beter olması sonra ülke puanıOlsun, sonraki sezonlari dusunmeyelim mi? Bu nasil mantik admin bey?