AL 22/23 B Grubu M:4 | AEK Larnaca 1-2 Fenerbahçe | MS | 13 Ekim

bu rossi de mor gibi son pasa kadar iyi getiriyor sonra dağıtıyo

valla bizim her maçtan önce rakibe başarılar dileyen şerroları çok şükür hiç bir zaman desteklemedim desteklemeyecem
Benim mottom su.

fb, bjk ve ts cikabiliyorsa ceyrek finale kadar ciksinlar, sonra elensinler. Ama maclarda yeniliyorlarsa uzulmem, zevk alirim hatta.

Bir yandan da ulke puani GS icin de cok onemli olacak, sampiyon oldugumuzda 10bin tane eleme oynamayalim.

larnaka pasla değil de driblingle çıkınca hücum edebiliyor.

İç sahadaki coşkunun aynısı deplasmanda zor. Yenerler bugün ama yine. Rakip çok zayıf.
O coşkuyu zayıf olmayan rakiplere yapamazlar bence arka tarafları evlere şenlik. Birde orta sahada hicbirsey yapmıyorlar. İleri at bas. Yakın zamanda bunları çözüp işlerini bitirirler ligde renktaş. Hakemler izin verirse tabi

lig bittikten 2 3 hafta sonra sezonu açmamız problem. yaşayıp göreceğiz

ayrıca bu senenin puanları gelecek sezonu değil 24-25 sezonunu etkiliyor. bu sezonun şampiyonu her türlü 3-4 eleme oynayacak.

boyle bitsin hem azcik puan gelir hem yenememis olurlar. ikinci çıkmaları lazim gruptan

fenerde bazı topçularda düşüş başlamış. ferdi ve osayi sezona başladıkları performansın çok gerisindeler

Altayın eli direk rakibin bilegine geliyor. Net penaltı bence renktaş. Bir açı vardi 2 kez gösterdiler. Orda net görünüyodu. Fazla göstermediler o aciyi
Benim demek istedigim, adam ucuz penalti pesindeydi pozisyonda. Dusmek icin ayagini bile surumeye baslamis. Bir insan ayaginin ust tarafini yerde suruyorsa zaten sonra dengesini kaybedip duser, fizige aykiri. Altay mudahale etmeseydi adam gene dusecekti, Altay'in salakligi diyelim. Ama hakem de bi saat izledi, o da tam emin degildi bence.

Olsun, sonraki sezonlari dusunmeyelim mi? Bu nasil mantik admin bey?
fener zaten dünya kupası arasında dinlenecek. bir de direkt son 16'ya kalırlarsa avrupa'da oynamanın dezavantajını hiç yaşamayacaklar. siz tutuyorsanız tutun. ben tutmuyorum. öncelik fener'in beter olması sonra ülke puanı

Casemiro İsmail ve Messi arda güler neler yaptı öyle yaw. 200m ikisinin fiyatı

altayın penaltı yaptırması güzel oldu... yenseler de berabere kalsalar da konusulacaktır... hele SAÇ kaçırmaz bu aksam... performans dususlerı baslamıs... Krespo da düşerse tamamdır... uefada gitsinler gidecekleri yere kadar lige donemesinler yeter...

Bu aek larnaca gerçekten mal bir takım. Böyle aptal penaltı yaptiran oyuncunun lisansını iptal edeceksin

Geri
Üst Alt