AL 22/23 B Grubu M:4 | AEK Larnaca 1-2 Fenerbahçe | MS | 13 Ekim

Fener rennes maçını bana bırakın
indir (15).webp

fb-rennes maçı berabere biterse son maçlarda iş normal averaja kalacak.

Ben memnun olurdum kimse oyunlarına kötü demiyor, ilk yarı feneri beğendim ama ikinci yarı oyun sete döndüğünde fener pozisyon bulmakta zorlandı, gerçekten de sadece ön alan baskısıyla götürüyorlar oyun sıkıştığında ise imdatlarına penaltı yetişiyor. Her maç penaltı kazanamazsın
Sadece şunu diyebilirim bir kaç iyi takımla oynasınlar bu leş kadro ile aynı şeyi dusunmeyeceksin. Benim izlediğim bjk maçında rezil bir oyun vardı. Karagumruk maçı yine öyle, Ümraniye aynen, Konya rezil maçtı. Yani zayıf olmayan takımlara bu oyun işlemez. Zayıf rakip demişken larnaca gibi takım bile ne hallere sokuyor bunları. Biz en çok atak yapan takımlardan biriyiz mesela ama son vuruş ve tercih saçmalığı sebebi ile az gol attık. Ne demek istedigim umarım önümüzdeki haftalarda anlaşılır

vallahi çok kritik bir sezon. bunlar bu sezon da şampiyon olamazlarsa tepe taklak aşağı giderler, medya ve hakemler de bunun farkında.
Bir bok oynamadan kazanıyorlar lakin kazanılacak maçları kazanıyorlar. Azıcık duzgun takimla oynadıkları butun maçlarda takıldılar. Korkulacak bir durum yok.

Bende aynisini demistim. Bunlara pas yapmaya gerek yok. Topu bunlara verip basacaksin
diğer türlü oynayan zorlanır. ön alan presine uygun bir takım kurmuşlar. os ve hucum hattındaki topçuların neredeyse hepsi atletik iyi pres yapıyorlar. sadece fizikle de bitmiyor gerçi. sezonu bizden önce açtılar onun da önemi var

diğer türlü oynayan zorlanır. ön alan presine uygun bir takım kurmuşlar. os ve hucum hattındaki topçuların neredeyse hepsi atletik iyi pres yapıyorlar. sadece fizikle de bitmiyor gerçi. sezonu bizden önce açtılar onun da önemi var
Fenerden tek isteyecegim adam valenciadir. Digerlerinde gozum yok.

Her şeyin önlemi var, ama bu futbol şansının bir önlemi yok. Ceza sahasına daha çok giren takımız bu kadar el kol kırmızı pozisyonları olmuyor.
büyücüleri de devreye aldılar herhalde bu sezon. heriflerin şutları sürekli rakiplerin eline gidiyor, inanılmaz. kırmızı kartlar da cabası

Bunlarin her mac en az bir penaltisi var, son maclarda hatta ikiser penalti. Biz bu sezon galiba penalti kullanmadik. Nasil bu kadar penalti aliyorlar? Bizimkiler de ogrensin su penalti alma isini. Birkac mac haric, hemen her mac penalti, kirmizi kart, yok boyle bir olay.

Defanstan iyi top çıkaran orta sahası pres ve pas yapan her takım bunlardan puan alır oyun olarakta ezer geçer. Birde defans arkası top atabiliyosan farka gidersin. Fizik olarakta dusmeye basladilar. Tehlikenin farkinda degiller. Buda benim istedigim bir senaryo. Buda burda dursun.

Geri
Üst Alt